Cena 97.00 z DDV

Kadite? Vam misli narekujejo, da prenehate? Vas bližnji spodbujajo, da je čas, da cigaretam naredite konec? Želite, pa ne veste kako. Preprosto, iz udobja vašega doma. Online delavnica Prenehajte s kajenjem vam bo pomagala premagati to razvado in vam omogočila bolj zdravo življenje.

Opis:

Online delavnica Prenehajte s kajenjem je sestavljena iz osmih video posnetkov, delovnega zvezka, ki ga izpolnjujete, medtem ko spremljate video posnetke, povezav do drugih video posnetkov, ki bodo vašo željo po kajenju še znižali in tri hipnotične avdio zgoščenke, Jeklena volja, Fuj cigareti in Bodi srečen.

Online delavnico lahko spremljate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Gradivo vam je na spletnem portalu na voljo za učenje, ponovno poslušanje, dajanje motivacije. Če pa vidite, da delavnica ni imela želenih učinkov na vas, vam prvih 30 dni omogočamo 100 % vračilo denarja. Edini pogoj je, da predelate celotno gradivo in avdio zgoščenke poslušate vsak dan do zahtevka za vračilo denarja.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 1 Glasov
97.00 z DDV
1 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
  • Đurđa Braje

    Hvaležna sem, da lahko posredujem svoje mnenje in izkušnje glede izobraževanja s področja PRENEHANJA KAJENJA, ko sem sama 17.8.2016, po skoraj 30.-ih letih prenehala s kajenjem, kakor tudi, da imam znanje in veščine za opustitev te škodljive razvade, ki jih z veseljem delim naprej.

    Aleksander, hvala iz srca za vse dobro, ki ga daješ svetu. Prava milost je, da si del mojega sveta tudi ti in Mastermind Akademija. Čestitam za vse male in velike uspehe.

    Vedno znova sporočaš; “Pojdi in odpri nova vrata. Za njimi je večja in bolj bleščeča svetloba, srečnejši in polnejši svet.”

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja