Hipnoza 1: Moč nezavednega uma

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis knjige:

Doma, v službi, z družino, s prijatelji, ob poslušanju glasbe, gledanju televizije, ali sami s svojimi mislimi, z vseh strani ste deležni sugestij, ki programirajo vaš um. Nekatere vam koristijo, veliko njih pa ne. Morda se niti ne zavedate, kako sugestije vplivajo na vas in vaše misli ter kako vaše misli vplivajo na vaše življenje. In potem se čudite, da v vašem življenju še ni vse tako kot bi si želeli? Morda se sprašujete, zakaj ne dosegate rezultatov, ki si jih želite? Kje je težava? Ne glede na to ali je vaša želja, da končno naredite izjemen preboj v vašem osebnem ali poslovnem življenju, ali da preprosto pomagate sebi in drugim spremeniti življenje na bolje, je programiranje uma z namenom osnova za vaš uspeh. Izkušen hipnotizer in priznan NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj v knjigi Moč nezavednega uma – Hipnoza I odpira vrata v svet nezavednega uma in nam na preprost in razumljiv način približa hipnozo – mogočno orodje za programiranje uma z namenom in doseganje trajnih sprememb. Knjiga, ki je nastala na podlagi avtorjevih dolgoletnih izkušenj in izobraževanj na področju hipnoze, nam pomaga, da:

  • zaznamo in zavrnemo sugestije, ki nam ne koristijo,
  • sprejmemo sugestije, ki nas vodijo k ciljem,
  • odstranimo morebitne blokade iz preteklosti,
  • spremenimo naše misli in odločno gremo proti ciljem,
  • dosežemo trajne spremembe v našem vedenju,
  • s pomočjo hipnoze in samohipnoze znamo pomagati sebi in drugim.

Številni bralci so potrdili, da so knjige zagotovo vredne branja!

Moč nezavednega uma je bila prva knjiga dr. Aleksandra Šinigoja, ki sem jo prebrala. Takoj je razblinila čisto vse moje (in kot opažam tudi v družbi pogosto prisotne) pomisleke o tem, kaj se mi med hipnozo lahko “zgodi”, ne da bi imela nadzor nad tem. Predvsem pa me je navdušila z védenjem, kako lahko sama neposredno vplivam na svoj nezavedni um, ki ima tako odločilen vpliv na moje življenje, hkrati pa do njega ne morem dostopati, kadarkoli bi želela. V knjigi, ki je za piko na i  prijetno in navdihujoče branje (brez suhoparne teorije in težko razumljivih mističnih vsebin), sem dobila jasne napotke za samohipnozo in tudi motivacijo, da se je naučim. Pravzaprav lahko rečem, da je bila prav ta knjiga pomemben povod za moje navdušenje in nadaljnje izobraževanje na področju NLP-ja, katerega del je tudi hipnoza, kar mi je v nekaj mesecih obrnilo življenje na glavo. V povsem pozitivnem smislu, seveda!

Andreja Frankovič

(foto: Andreja Frankovič)

“Knjiga dr. Šinigoja Moč nezavednega uma je eno od mojih obveznih branj od kar se urim v hipnozi. Vsi imamo izjemne notranje vire, da dosežemo uspeh, radost in zdravje, če jih le pravilno uporabimo. Nasveti v tej knjigi niso namenjeni zgolj tistim, ki nas zanima kako s hipnozo aktivirati te zaloge notranje moči. Priporočam jih v branje vsakomur, ki je je naveličal tega, da je njegovo življenje “na avtopilotu” kot pravi dr. Šinigoj. Ideje vi Moč nezavednega uma vam bodo prišle še kako prav, ko boste krmilo vzeli v svoje roke.”

Urša Trebušak

OB NAROČILU KNJIGE PREJMETE TUDI NASLEDNJI BONUS:

Brezplačni hipnotični posnetek za prenos ob nakupu knjige.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Želite prelistati knjigo?

Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

[wpforms id="3168" title="false" description="false"]

Delite na socialnih omrežjih:

2 mnenji za Hipnoza 1: Moč nezavednega uma

Kegi (preverjena stranka)

Odlično

Irena Primon

Odlična in zelo uporabna knjiga. Beremo jo vsi v družini. Zanima me, kje se dobi 2. in 3. del, saj sta omenjena v prvem delu.
Hvala

Dodaj mnenje

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X