Cena 2,497.00 z DDV

Podrobnosti
access_time
7. januar 2020

Karizmatični Vodja - Karizmatični Prodajalec

Karizma v vodenju in karizma v prodaji prihajajo od znotraj. Če bi radi postali karizmatični vodja, če bi radi postali karizmatični prodajalci, začnite spreminjati svoj notranji svet. Pomembno je, da imate jasen cilj, kaj bi radi dosegli. Pomembno je, da verjamemo v produkt, obenem pa moramo znati vzpostaviti stik in odnos s stranko. Ustrezna vprašanja vam bodo pomagala, da razumete, kaj je sploh problem oz. izziv, ki ga ima stranka, kakšne so njene želje in pripraviti ustrezno ponudbo. Karizmatična komunikacija je hipnotična komunikacija.

Kaj se boste na delavnici naučili?

kako programirati svoj lasten um za uspeh

kako vzpostaviti stik in se približati stranki

kako postaviti ustrezna vprašanja

kako reševati ugovore

kako zaključiti prodajni razgovor

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran Praktik Hipnoze

Termin Maribor 2020:

7.1. (16:30 – 20:30)

8.1. (16:30 – 20:30)

9.1. (9:00 – 17:30)

10.1. (9:00 – 18:30)

11.1. (9:00 – 14:00)

* Prosimo vas, da v komentar ob prijavi zapišete lokacijo tečaja na katerega se prijavljate. Ali se prijavljate za Maribor ali Ljubljano.

Termin Ljubljana 2020:

25.8. (16:30 – 20:30)

26.8. (16:30 – 20:30)

27.8. (9:00 – 17:30)

28.8. (9:00 – 17:30)

29.8. (9:00 – 14:00)

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih Karizmatični vodja – Karizmatični prodajalec,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata Karizmatični vodja – Karizmatični prodajalec,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Nekaj pohval številnih zadovoljnih udeležencev

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
2,497.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “Karizmatični Vodja – Karizmatični Prodajalec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja