Mastermind Klub 10x Rast

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

229.36 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Takoj uporabna MBA znanja iz prakse

Ste podjetnik ali podjetnica  v nenehnem stresu zaradi negotove prihodnosti …

Iščete rešitve, da iz pandemije koronavirusa svoje podjetje dvignite na višji nivo 

Ste naveličani finančno se boriti iz meseca v mesec in želite imeti kontrolo nad vašimi financami …

Preprosto želite živeti življenje vaših sanj …

Gledate druge, kako jim uspeva, vi pa delate dolge ure in ure in vam nikakor ne uspe …

Če se najdete v zgornjih trditvah, potem je skrajni čas, da združite moči s podobno mislečimi in stopite iz povprečja.

Po podatkih statističnega urada RS več kot polovica podjetij v Sloveniji ne preživi 5 let. 15 % jih preneha delovati v prve letu poslovanja, 34% v prvih treh letih. 52% slovenskih podjetij ne dočaka 5 let.

Kaj so glavni razlogi za prenehanje podjetij?

  • Ne naredijo raziskave trga, kar pomeni, da ne vedo, kaj je dejanska potreba trga. 42% start-up podjetij propade, ker ne rešujejo potreb trga.
  • Nimajo finančnih sredstev. Če ste ustanovili podjetje in posli ne tečejo, kot ste si zamislili in se mučite iz meseca v mesec, niste v dobri pozicijo, da zaprosite za posojilo ali investicijo. Če ste realni na začetku, lahko načrtujete dovolj sredstev, ki vas bodo pripeljale do točke, ko posel raste in je denarni tok konstanten.
  • Premalo so prisotni na trgu, kar pomeni, da ne uporabljajo marketing strategij, ki so danes na voljo. Poleg tega, da je za nekatera podjejta pomembna fizična lokacija, je danes za vse pomembna lokacija na internetu in družbenih omrežjih.
  • Ne pivotirajo. Prav v časih kriz (kot je pandemija koronavirusa) je za preživetje podjetja nujno, da je pripravljeno na spremembe in jih tudi uvede.
  • Nimajo fokusa – želijo ustreči vsem naenkrat.
  • Se prehitro širijo. Ja, tudi to je pogost razlog, da podjetja prenehajo poslovati, kajti lastniki niso pripravljeni na širitev tako miselno kot logistično, kar privede do trenj v ekipi in posledično do razpada in propada podjetja.

Skozi zgodovino smo bili priča vrsti kriz in dejstvo je, da jim bomo tudi v prihodnje. Zato si ne zatiskajte oči, da vaše podjetje posluje v varnem okolju brez vzponov in padcev. Raje se konstatno izobražujte, trenirajte, družite z uspešnimi in delite izkušnje z drugimi uspešnimi podjetniki, da boste iz krize koronavirusa šli kot zmagovalec, prav tako pa boste v vsakem trenutku pripravljeni na nove izzive.

Pridružite se Mastermind Klubu 10x Rast

Kaj dobite:

Modeliranje uspeha:

1 x mesečno

Strategije uspešnih podjetnikov iz prve roke

Mastermind skupina z mano in ostalimi člani:

1 x mesečno v živo preko spleta

Mindset:

1 x mesečno

NLP, hipnoza, coaching, komunikacija, …

Business:

1 x mesečno

Prodaja, dobiček, stroški, 20/80, zaposleni …

Investicija:
188 € / mesec + DDV (min 3 mesece)

1880 € / leto + DDV

Komu je program namenjen

V Mastermind Klub 10x Rast so vabljeni vsi podjetniki, lastniki podjetij, vodje, direktorji, vsi, ki bi radi postali podjetniki. Želimo si pozitivno mislečih, pozitivnih in pogumnih podjetnikov (gladiatorjev), ki so pripravljeni še naprej trdo delati za dobrobit svojih strank, sodelavcev in družbe.

Kaj bomo v programu izvedeli?

Izvedeli boste teme, ki so vezane na rast podjetja, predvsem kako povečati dobiček, rast, prodajo, zmanjšati stroške itd. Naš glavni cilj bo, da se našim članom poveča rast dobička na zdrav način.

Ali se lahko iz Mastermind Kluba 10x Rast odjavim?

Da, pogoj je samo, da ste z nami vsaj 3 mesece. Torej 3 x 188 EUR+DDV je vaša minimalna investicija. Po 3 mesecih se lahko odločite, da nadaljujete z nami ali tudi ne.

Kaj, če ne morem spremljati vseh vsebin, ker imam veliko dela?

Nič hudega, vse vsebine so posnete in jih lahko pogledate naknadno. Zavedajte se, da vam ni treba vsega konzumirati. Če dobite 1 samo idejo, 1 sam koncept, 1 samo misel, ki jo boste implementirali v vaše podjetje, potem je bila investicija v program 100x upravičena.

Strah me je, kaj bo v prihodnje.

V tem trenutku je najbrž strah večino ljudi na tem planetu, vendar ljudje, ki verjamejo vase in prevzemajo odgovornost, prav v tem trenutku največ vlagajo vase in v nova znanja. Sedaj je najboljši čas, da se pripravite na novo prihodnost oz. realnost, morebiti vašo novo kariero. Iz krize leta 2008 je nastalo nekaj res uspešnih milijardnih startupov. Podobno bo tudi sedaj. Glede na trenutno situacijo lahko pričakujemo, da bo potreba po novih znanjih, po novih podjetjih, po novih storitvah, po podjetjih eksponentno naraščala še naprej. Kakšna je cena, če ne boste del programa?

Sem začetnik v podjetništvu, se lahko vseeno pridružim?

Da. Znotraj skupine so ljudje, ki imajo večja podjetja, manjša podjetja, začetniki itd. V primeru, ko bomo delali v manjših skupinah, bomo podjetnike med sabo povezali in združili lede na velikost podjetja itd, vendar se boste v skupini lahko učili drug od drugega, kar je neprecenljivo. Zamo smo tudi programu dali delovni ime: Takoj uporabna MBA znanja iz prakse

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

229.36 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X