Miren in spokojen spanec

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Če je smeh pol zdravja, je druga polovica miren in spokojen spanec. Kadar ljudje niso naspani, so bolj razdražljivi, manj učinkoviti pri delu in na sploh slabše razpoloženi. Kronično pomanjkanje kvalitetnega spanca lahko vodi v resne zdravstvene težave. Če tudi vi s težavo zaspite ali se večkrat med spanjem prebudite, ali če se zbujate bolj utrujeni, kot ste šli spat, potem je Miren in spokojen spanec posnetek, ki vam bo spremenil življenje. Ob poslušanju posnetka se boste sprostili in umirili ter mirno in spokojno spali. Imeli boste več energije in se boste pripravljeni na nove izzive.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X