Motivacija za vaše cilje

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Nemalokrat se zgodi, da ljudje obiščejo kakšno delavnico, preberejo kakšno knjigo, so motivirani, si postavijo cilje vendar že po nekaj dneh njihova motivacija zbledi. Najpogosteje se to zgodi z novoletnimi zaobljubami. Se tudi vam dogaja, da vam kdaj zmanjka motivacije za vaše cilje? Zdaj imate na voljo posnetek, ki ga lahko poslušate kjerkoli in kadarkoli, kjer se lahko sprostite in umirite ter vas bo vedno znova motiviral za vaše cilje. Vztrajajte na vaši poti do uspeha in ustvarite svoje sanjsko življenje.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X