Naučite se reči ‘ne’ in postavite sebe na prvo mesto (mp3)

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Imate problem z besedo »ne«? Se raje izognete konfrontaciji in potlačite svoje želje? Raje sebe postavite na zadnje mesto, kot pa drugim nekaj odrečete? Predolgo razmišljate, kako nekomu reči “ne” brez občutka krivde?

Ljudje velikokrat mislijo, da če sebe postavijo na prvo mesto, druge postavijo na zadnje. Pomembno je da, postavite zdrave meje med tem, kar želite sami ter tem, kaj od vas potrebujejo drugi. Če želite osrečiti druge, morate najprej osrečiti sebe.

Čas je, da se naučite uporabiti besedo “ne” in začnete sebe postavljati na prvo mesto.

Prisluhnite 19 minutnemu visokokakovostnemu posnetku Naučite se reči ‘ne’ in postavite sebe na prvo mesto dr. Aleksandra Šinigoja ter postanite svobodni, samostojni in srečni.  S pomočjo posnetka boste znova zaživeli svoje življenje.

Več o hipnozi ter kako deluje si lahko preberete tukaj.

Kako deluje zgoščenka s hipnozo Naučite se reči ‘ne’ in postavite sebe na prvo mesto?

Na posnetku boste slišali prijeten sproščujoč Aleksandrov glas z meditativno glasbo v ozadju. Posnetek poslušajte vsaj 21 dni zapored vsak večer pred spanjem ali zjutraj med prebujanjem ali kadarkoli, ko se lahko povsem sprostite in umirite. Za boljše delovanje posnetka uporabite slušalke. Med posnetkom boste lahko nekatere zvoke slišali z leve stran in nekatere z desne. Včasih se bodo glasovi med seboj prekrivali. Vse je narejeno z namenom, da programiramo vaš um, da se sprostite in umirite. V tem zelo dovzetnem sproščenem stanju boste slišali številne neposredne in post hipnotične sugestije in skrbno izbrane vizualizacije in afirmacije. Morda boste med poslušanjem posnetka lahko zaspali, kar je čisto v redu, saj vaš nezavedni del uma lahko sliši vse in zaznava nova znanja in učenje. Ob koncu posnetka vas bo Aleksander s sugestijo povabil, da se vrnete v budno stanje.

Znotraj posnetka dobite še posebno darilo. Za dodatne informacije o ostalih avdio programih in prijavo na delavnice Mastermind akademije, obiščite spletno stran www.mastermindakademija.com ali pišite na [email protected]. Ko se boste prijavljali na delavnice, napišite pod opombe, da ste poslušali ta posnetek in kakšen se vam je zdel.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje nista dovoljena brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo in prepričljivostjo.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X