NLP in osebnostna rast za najstnike

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

497.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

NLP in osebnostna rast za najstnike

Dragi starši, če imate otroka, ki je najstnik (10 do 20 let star), vas vabimo, da ga prijavite na delavnico NLP in osebnostna rast za najstnike. Zavedamo se, da je razlika v letih od 10 do 20 zelo velika, zato bomo znotraj starostne skupine otroke razdelili v manjše skupine.

Naslednja delavnica bo potekala 18. julija 2023, od 9:00 do 15:00, v živo v Ljubljani.

Dogodek bo predvajan tudi online preko zooma.

Kdo so že potrjeni predavatelji oz. predavateljice, ki bodo vaše otroke popeljali v svet osebnostne rasti, postavljanja ciljev, Nevrolingvističnega programiranja itd si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Cena in prijava:

V primeru, če je vaš najstnik/najstnica zainteresiran/a za področje NLP-ja ter osebnostne rasti, je dobrodošel/la, da se nam pridruži. Prosimo, da ob prijavi v opombe vpišete ime  in priimek najstnika/najstnice, ki se nam bo pridružil/a.

Vsi predavatelji se bodo potrudili, da bo dan zabaven, pester in zanimiv.

Cena delavnice znaša 497 €. 

Če ste pri nas v tekočem letu opravili tečaj NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Coach, Praktik Hipnoze, Mojster Praktik Hipnoze, Online Mojster Manifestacije, 5T business coach lahko otroka brezplačno prijavite. Prosim preverite pri njemu ali mu je tovrstno področje vsaj malo všeč in bi rad bil z nami.

Vsi predavatelji se bodo potrudili, da bo dan zabaven, pester in zanimiv.

V kolikor niste naši tečajniki je potrebno donirati za otroke v Keniji 497 EUR – torej nam čisto nič ne nakažete, temveč nakažete sredstva za izgradnjo šole v Keniji.

Hvala za vaše zaupanje.

Delite na socialnih omrežjih:

1 mnenje za NLP in osebnostna rast za najstnike

Vesna (preverjena stranka)

Vsa Aleksandrova predavanja in delavnice so perfektne.

Dodaj mnenje

Cena

497.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X