Cena 6,097.00 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
NLP Praktik, Mojster in Coach

Certificiran in licenciran NLP Praktik + Certificiran in licenciran NLP mojster praktik + Certificiran in licenciran NLP coach

Če ste vodja, če ste podjetniki, se zavedate najverjetneje, da je skupina ljudi, ki jih vodite velikokrat odvisna o vaših komunikacijskih sposobnosti, od tega, kako dobro znate vzpostaviti stik, kakšna vprašanja znate postavljati, ali znate motivirati, inspirirati. NLP znanja, ki jih boste slišali na tej delavnici so posebej prilagojena in pripravljena, da jih lahko takoj uporabite pri vodenju in pri rasti vašega podjetja.

Študij nevrolingvističnega programiranja je predstavlja vseživljenjsko učenje, pri katerem udeleženci spoznavajo, da s pomočjo številnih tehnik in metod lahko svoj um, misli programirajo na način, da bo le ta deloval v njihov dobrobit.

Paket (NLP) izobraževanj vključuje 3 izobraževanja:

Certificiran in licenciran NLP praktik

Certificiran in licenciran NLP mojster praktik

Certificiran in licenciran NLP coach

Skozi izobraževanja, udeleženec pridobi zavest, da je sam kreator svojih misli, da s svojimi mislimi ustvarja vzorce in da je sam odgovoren za situacije v svojem življenju.

Če spremenimo naš miselni krog, se spremeni tudi naš svet. Z NLP tehnikami lahko spremenimo tako naš notranji kot zunanji svet.

Spremenite vaše misli, spremenite vaš notranji svet in naredite poslovni preboj.

AKCIJSKI PAKET IZOBRAŽEVANJ ZA VODJE IN PODJETNIKE (Certificiran in licenciran NLP Praktik, certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik in certificiran in licenciran NLP Coach)

Termini izobraževanj

1.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK:

Ljubljana:

ONLINE:

26. maj 2021, 15.00 do 20.30

27. maj 2021, 15.00 do 20.30

28. maj 2021, 9.00 do 17.30

+ V ŽIVO:

10.6., 11.6, 12.6. in 13.6.

ALI

Maribor:

ONLINE:

26. maj 2021, 15.00 do 20.30

27. maj 2021, 15.00 do 20.30

28. maj 2021, 9.00 do 17.30

+ V ŽIVO:

15.6., 16.6, 17.6. in 18.6.

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

2.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP MOJSTER PRAKTIK – LJUBLJANA:

2. in 3. marec 2021

4.-6. marec 2021

30. marec in 31. marec 2021

1.-3. april 2021

Tor in sre: 16.30–20.30 Čet, pet, sob: 9.00–17.30

3.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP COACH – LJUBLJANA:

1. MODUL: 4. – 6. maj 2021

2. MODUL: 22. junij 2021

3. MODUL: 14. – 16. september 2021

4. MODUL: 2. oktober 2021

5. MODUL: 16. – 18. november 2021

6. MODUL: 14. december 2021

tor: 15:00 – 19:30, sre., čet.:9:00 – 17:30

V kolikor še nimate zaključenih programov Certificiran in licenciran NLP Praktik ter Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik, vam bomo ob koncu izobraževanja izdali 2 certifikata Mastermind Akademije: LIFE COACH ter BUSSINES COACH v slovenskem in angleškem jeziku.

MEDNARODNI CERTIFIKAT v angleškem jeziku, ki ga podpiše sam dr. Richard Bandler, lahko dobite šele potem, ko zaključite NLP Praktik in NLP Mojster Praktik, ki pa NISTA nujna pogoja za udeležbo na samem seminarju NLP Coach.

Kaj vključuje cena:

Udeležbo na treh delavnicah: Certificiran in licenciran NLP Praktik, Certificiran in licenciran NLP mojster praktik, Certificiran in licenciran NLP coach,

pogostitev med odmori,

gradivo in dodatne bonus vaje,

3 mednarodne certifikate, ki jih pridobite po končanem izobraževanju.

CENA TREH IZOBRAŽEVANJ: 6097€ z DDV

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Prisluhnite izjavi zadovolnega udeleženca tečaja

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 2 Glasov
6,097.00 z DDV
2 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Marjanca Trščinar Antić

  Sedaj sem veliko bolj samozavestna, odločna, zaupam vase in v življenje, poslušam svojo intuicijo, veliko lažje in hitreje se odločam, veliko bolj razumem ljudi. Podala sem se na samostojno poslovno pot in že v prvem mesecu povečala svoj mesečni zaslužek. NLP mi veliko spremenil tudi komunikacija z družinskimi člani in strankami, bolj samozavestna in odločna sem, kot kadarkoli prej.

  Priporočam vse delavnice NLP Praktik, NLP Mojster in NLP coach, če moram izbrati samo enega potem bi se odločila za NLP Coach.

  Hvala Aleksander!

 • Milenko Boroja

  Ker sem po naravi raziskovalec, sem se odločil, da bom bral knjige ljudi, ki so imeli podobno izkušnjo in tistih, ki nas učijo kako ravnati na poti do želenega cilja. Na tej poti sem spoznal Aleksandra in njegovo ekipo. Prvi občutki…….težko opišem skrite solze sreče in trebušnih mravljincev, ko ugotoviš, da si spoznal osebo, katerega poslanstvo je pomagati vsaki osebi, ki si to želi. In ne samo to, celo naučil nas je, kako mi lahko pomagamo drugim. Ufff. To je to.
  Prve besede, ki sva jih izmenjala so bile, pridi, sposoben si vsa tri izobraževanja opraviti hkrati in to v niti enem letu. Niti za trenutek nisem pomislil, da se ne bi udeležil. In začelo se je. Ker delam na področju nepremičnin sem isti dan po predavanju uporabil tehniko, ki smo se je učili in uspešno zaključil posel. Naključje? Ne, povsem drugi pristop sem imel. Tehnike NLP Praktika so najbolj koristne za vsakega posameznika, da spozna sebe in sogovornika. Zelo enostavne in zelo uporabne. V nadaljevanju izobraževanja v Mojstra Praktika NLP, sem se še bolj podrobno spoznal z tehnikami in počasi je rasla v meni želja, da bi pomagal drugim.
  Na izobraževanju za Certificiranega in Licenciranega NLP Coacha, pa je ta želja prešla v cilj. S pomočjo študija in vaj na terenu sem oblikoval produkt, ga dnevno treniral in izpopolnjeval s pomočjo sošolk in sošolcev NLP študija.

  Največja sprememba se je začela ko sem začutil, da Aleksander verjame vame in mojo potrditvijo, da zmorem. Takrat se je začel proces notranjega čiščenja in reprogramiranja uma. Začel sem sprejemat novo znanje, bil sem fokusiran in odločen. Spreminjati sem začel svoje misli in s tem pridobival boljše občutke in novo vedenje. Odpravil sem stare vzorce, strahove, blokade in začel sem ponovno verjeti vase! Še bolj sem razvil empatijo, znam poslušati, način pogovora je mehkejši in odločnejši. Postavil sem si cilje, ki se mi uresničujejo. Pomagam drugim….

  Sem Milenko Boroja licenciran in certificiran NLP Coach in mentor. Pomagam vsem tistim, ki si želijo preboja. Predvsem pa osebam, ki se profesionalno ukvarjajo s prodajo, da si postavijo cilje, odpravijo strahove, blokade, povečajo samozavest in finančne prihodke. To je moja nova identiteta in poslanstvo.

  V času enega leta sem uspel spremeniti svoje življenje iz blokiranega podjetnika s strani FURSa do osebe, ki vodi pomembno vlogo na področju izobraževanja in edukacije. Kot NLP Coach sem do danes uspel pomagati nekaterim osebam, ki so naredili preboj na različnih področjih in na to sem najbolj ponosen. Pomagali so mi, pomagal bom drugim. I love my job! Hvala Aleksander.

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja