Cena 24.97 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Število strani: 128
terrain
Knjiga

Opis knjige:

V življenju ljudje nenehno sprejemajo odločitve. Odločajo se od jutra do večera, vedno znova. Njihove odločitve vplivajo na njihovo življenje.

Morda danes nimate dovolj denarja, morda nimate partnerja, kot bi si ga želeli, morda nimate kariere, ki si jo želite, morda nimate zdravja. Morda imate kdaj občutek, da je vse zaman; da nimate več moči. Morda se vam kdaj zdi, da so vas vsi zapustili in da nimate nikogar. Morda danes preprosto niste srečni. In s tem, ko vi niste srečni, onesrečujete druge okrog sebe. Vse, kar imate ali kar nimate, je posledica vaših odločitev.

Dr. Aleksander Šinigoj je skozi dolgoletne izkušnje s številnimi udeleženci njegovih delavnic nevrolingvističnega programiranja, hipnoze in drugih, ugotovil osupljivo dejstvo procesa sprejemanja odločitev, ki vam ga razodeva v knjigi Odloči se za srečo. Ko boste v svoje življenje uvedli preproste napotke, ki vam jih Dr. Aleksander Šinigoj daje v tej knjigi, boste tudi sami osupnili, saj boste sprejemali boljše odločitve in hitreje ter lažje dosegali svoje cilje. Srečni boste bolj zdravi in izgledali bolj mladostni. Veliko bolj boste ustvarjalni in disciplinirani. Bistveno lažje se boste odpovedali razvadam, kot so cigareti, kava, pijača ali prenajedanje. Srečni boste bolj privlačni in karizmatični, zato boste lažje našli in/ali obdržali partnerja. Lažje in bolj prepričljivo boste komunicirali z ljudmi v vašem življenju. Lažje boste vztrajali, tudi, ko je najtežje. Nenazadnje, tudi vaša družina, prijatelji in sodelavci bodo bolj srečni, ko se boste tudi vi vsak trenutek znova odločili za srečo.

Poglejte si predstavitveni video knjige tukaj. 

Kaj si o knjigi Odloči se za srečo mislijo bralci: 

mnenja odloči se za srečo

Avtor: Aleksander Šinigoj

Odloči se za srečo Aleksander Šinigoj

Želite prelistati knjigo?

Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Odloči se za srečo
Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 3 Glasov
24.97 z DDV
3 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Aleks

  Knjigi Odloči se za srečo in Zmoreš, čudovita moč je v tebi, sme našel med knjigami, ki jih bereta oče in mama. Oba naslova sta me pritegnila in sem se odločil, da preberem prvo Odloči se za srečo in če mi bo všeč še drugo. Priznam, knjiga me je takoj pritegnila in sem z veseljem prebral še drugo. Knjigi sta enostavni in zelo zanimivi. Najbolj so mi bile všeč zgodbice v knjigah in sporočilo, da si postavim svoj življenjski cilj, ter da nima nihče pravice soditi o tem ali sem se prav odločil ali ne. Priporočam vsem v branje.

 • Nataša Jeza Kotnik

  Knjiga Odloči se za srečo je ena tistih, ki najdejo stalno mesto na nočnih omaricah ljudi. Vsake toliko jo je treba vzeti v roke in morda prebrati samo naključno izbrano poglavje ali zgolj kratko sporočilo. Nikdar ni dovolj prijaznega opominjanja, da sreča ni na prodaj v trgovinah, pač pa si jo moramo pridelati sami, predvsem v svojih glavah. Vsak trenutek imamo priložnost, da se podamo na pot k sreči. V knjigi Odloči se za srečo najdemo veliko usmeritev, kako to storiti. A korak moramo vendarle napraviti sami.

  Globoka vsebina knjige je podana skozi prijetno, tekoče branje z veliko zgodbami, ki jim zlahka sledijo tudi najstniki. Je kot čebula, ki plast za plastjo odkriva pravi smisel življenja.

 • Andrej

  Knjiga Odloči se za srečo mi je všeč, ker se razlikuje od ostalih knjig.
  Vsebina me je takoj privlekla, ker je zanimiva.
  Všeč so mi navdihujoče kratke misli, ki ti pomagajo, da svoje misli usmeriš v pozitivo. Poleg tega je v knjigi veliko resničnih misli, stanj,situacij, ki jih srečaš v vsakdanjem življenju. Tako da sem se našel v marsikaterem delu knjige.
  Všeč mi je tudi zato, ker jo lahko uporabiš, ko imaš slab dan. Samo odpreš in najdeš motivacijsko misel, ki ti bo dala spodbudno brco. Všeč mi je, ker ti res pomaga, ko imaš prazne baterije.

  Poleg tega pa sem se tudi naučil, da imam jaz v sebi to posebno moč, da lahko usmerjam svoje misli v pozitivno, v srečo. To je bilo res dragoceno spoznanje, da imam jaz vajeti v rokah.

  Andrej, 15 let

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja