Odloči se za srečo

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/

Cena

24.97 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis knjige:

V življenju ljudje nenehno sprejemajo odločitve. Odločajo se od jutra do večera, vedno znova. Njihove odločitve vplivajo na njihovo življenje.

Morda danes nimate dovolj denarja, morda nimate partnerja, kot bi si ga želeli, morda nimate kariere, ki si jo želite, morda nimate zdravja. Morda imate kdaj občutek, da je vse zaman; da nimate več moči. Morda se vam kdaj zdi, da so vas vsi zapustili in da nimate nikogar. Morda danes preprosto niste srečni. In s tem, ko vi niste srečni, onesrečujete druge okrog sebe. Vse, kar imate ali kar nimate, je posledica vaših odločitev.

Dr. Aleksander Šinigoj je skozi dolgoletne izkušnje s številnimi udeleženci njegovih delavnic nevrolingvističnega programiranja, hipnoze in drugih, ugotovil osupljivo dejstvo procesa sprejemanja odločitev, ki vam ga razodeva v knjigi Odloči se za srečo. Ko boste v svoje življenje uvedli preproste napotke, ki vam jih Dr. Aleksander Šinigoj daje v tej knjigi, boste tudi sami osupnili, saj boste sprejemali boljše odločitve in hitreje ter lažje dosegali svoje cilje. Srečni boste bolj zdravi in izgledali bolj mladostni. Veliko bolj boste ustvarjalni in disciplinirani. Bistveno lažje se boste odpovedali razvadam, kot so cigareti, kava, pijača ali prenajedanje. Srečni boste bolj privlačni in karizmatični, zato boste lažje našli in/ali obdržali partnerja. Lažje in bolj prepričljivo boste komunicirali z ljudmi v vašem življenju. Lažje boste vztrajali, tudi, ko je najtežje. Nenazadnje, tudi vaša družina, prijatelji in sodelavci bodo bolj srečni, ko se boste tudi vi vsak trenutek znova odločili za srečo.

Poglejte si predstavitveni video knjige tukaj.

Kaj si o knjigi Odloči se za srečo mislijo bralci: 

OB NAROČILU KNJIGE PREJMETE TUDI NASLEDNJI BONUS:

Brezplačni hipnotični posnetek za prenos ob nakupu knjige.

Želite prelistati knjigo?
Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Delite na socialnih omrežjih:

1 mnenje za Odloči se za srečo

Aleks (preverjena stranka)

Knjigi Odloči se za srečo in Zmoreš, čudovita moč je v tebi, sme našel med knjigami, ki jih bereta oče in mama. Oba naslova sta me pritegnila in sem se odločil, da preberem prvo Odloči se za srečo in če mi bo všeč še drugo. Priznam, knjiga me je takoj pritegnila in sem z veseljem prebral še drugo. Knjigi sta enostavni in zelo zanimivi. Najbolj so mi bile všeč zgodbice v knjigah in sporočilo, da si postavim svoj življenjski cilj, ter da nima nihče pravice soditi o tem ali sem se prav odločil ali ne. Priporočam vsem v branje.

Dodaj mnenje

Cena

24.97 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X