Certificirana šola vodenja z NLP tehnikami

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

4,900.01 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Certificirana ONLINE šola vodenja

V Mastermind akademiji se zavedamo, da je vaš čas dragocen. In prav organizacija časa je ena izmed najpomembnejših kompetenc uspešnih vodij. Pozabite na čakanje v prometnih zamaških, prestavljanje sestankov zaradi vašega izobraževanja in iskanja varstva za otroke zaradi vaše večdnevne odsotnosti. Certificirana ONLINE šola vodenja™ je oblikovana tako, da vam omogoča pridobivanje znanj in veščin kar v vaši pisarni in prilagojeno vašemu urniku. Tako boste prihranili čas vožnje, potne stroške in morebitne stroške bivanja in vaše šolanje uvrstili v vaš urnik po vaši želji.

Ko se pridružite, boste prejeli e-pošto z vašim geslom in TAKOJŠEN DOSTOP do spletnega učnega centra, ki vključuje vse, kar potrebujete za začetek. Ko se program začne, boste tedensko dobivali dostop do novega modula in dodatnih vsebin.

Po zaključku programa Certificirane ONLINE šola vodenja™, se odpre dostop do izpita. V roku 1 leta od nakupa lahko certificirate neomejeno število vodij znotraj vašega podjetja. Po enem letu je cena posameznega certifikata 97€ + DDV.

Pozor: licenca za uporabo vsebin Certificirane ONLINE šole vodenja™ vam ob enkratnem nakupu ostane trajno.

Certifikate prejmete po uspešno zaključenem testiranju v elektronski obliki.

Cena delavnice je 4900 EUR z DDV

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Zraven tega prejmete 6 BONUSOV v skupni vrednosti 5333 € + DDV (za vas brezplačno).

Bonus 1: Delegiranje za vodje (online video program)

V tem bonusu se boste naučili, kako lahko delegirate naloge sodelavcem, kako jih lahko predate na način, da vam ni treba skrbeti in kako zagotoviti kontrolo kakovosti izvajanja posameznih nalog. Pomemben vidik delegiranja bo tudi način, tehnike, komunikacija, preverjanje razumevanja, spremljanje izvajanja in uspešen zaključek.

Bonus 2: Upravljanje sprememb za vodje (online video program)

Zaposleni se sprememb velikokrat bojijo še posebej, ko gre za spremembe, ki drastično spremenijo način dela. V tem posebnem bonus modulu se boste naučili, kako lahko upravljate spremembe, kaj lahko naredite, da zmanjšate odpor pred spremembami, kako pravilno komunicirate, da bo projekt, ki bi ga radi pripeljali do konca, uspešen.

Bonus 3: Vodenje projektov pri vodenju (online video program)

Vodja se srečuje z izzivom, kako voditi projekte, kako pravilno določati mejnike in kako na sestankih uspešno spremljati realizacijo teh mejnikov. V tem bonusu se boste na enostaven in strukturiran način naučili, kako lahko vodite projekte in kako lahko zagotovite, da bodo uspešno zaključeni.

Bonus 4: Mastermind skupina 10x Rast

Več tukaj.

Bonus 5: Zaprta FB Mastermind skupina

Postanite del zaprte FB Mastermind skupine kjer se boste virtualno srečevali, izmenjevali vaše misli, ideje, vprašanja, odgovore, se skupaj motivirali,…

Bonus 6: Paket 3 audio zgoščenk

1. Delajte, kar je zares pomembno: Delajte 20% stvari, ki vam bodo prinesle 80% rezultat
2. Rast podjetja in strategija, posebna vizualizacija za podjetje
3. Samozavest in spodbuda za vztrajne podjetnike

Tečaja traja 5 tednov, vsak teden nov modul. En teden po zaključku, boste dobili dostop tudi do izpita in možnosti, da pridobite ustrezen certifikat.

Certificirana ONLINE šola vodenjaTM je generator, ki ustvari okolje, da se vse, kar počnete ali ne počnete kot vodja, obrestuje. Predstavlja vaše skrivno orodje avtentičnega vodenja.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Kaj če še nisem vodja?
Biti vodja ne nujno pomeni samo biti na delovnem mestu vodje. Certificirana ONLINE šola vodenjaTM je narejena tako, da pomaga vsem, ki so že vodje in tudi tistim, ki bi to radi postali. V resnici lahko v podjetju vodite, brez da ste formalno vodja. Lahko ste vodja neformalno.

Kaj je prednost ONLINE delavnice?
Ko se pridružite Certificirani ONLINE šoli vodenjaTM, vam program ostane vse do konca vašega življenja. Priporočljivo je, da program predelate in pridobljeno znanje uporabite sproti pri vašem delu. Sicer pa lahko določene module pogledate ponovno, ko jih potrebujete.

Zakaj je pomembno, da vodje certificiramo, da opravijo preverjanje znanja?
Velikokrat predpostavljamo, da bi vodje že morali vse vedeti, vendar žal to ni res. Certifikat in predvsem znanje, ki ga bodo vaši vodje dobili v okviru Certificirane šole vodenja, bo lahko tako povečal kompetence, samozavest, izboljšal komunikacijo in predvsem premaknil vaše podjetje na naslednji nivo uspeha.

Kakšne popuste in ugodnosti ponujate?
Investicija v program šole vodenja za mala podjetja znaša 4900 EUR z DDV. V primeru, da dostop do online šole vodenja plačate vnaprej, v 1-kratnem znesku vam priznamo 2450 EUR popusta. Za ceno 2450 EUR z DDV dobite dostop. Po zaključku programa Certificirane ONLINE šola vodenja™, se odpre dostop do izpita. V roku 1 leta od nakupa lahko certificirate neomejeno število vodij znotraj vašega podjetja. Po enem letu je cena posameznega certifikata 97€ + DDV. S tem bo oseba dobila lasten dostop do vsebin, lasten dostop do izpita (ki ga lahko opravlja večkrat) in seveda tudi lasten certifikat. Pozor: licenca za uporabo vsebin Certificirane ONLINE šole vodenjaTM vam ob enkratnem nakupu ostane trajno. Investirajte v vaše vodje, da naredijo preboj vašega podjetja.

Ker sem zelo zasedena, ne vem, kdaj bom lahko poslušala vsebine?
Učinkovita organizacija časa je ena izmed najpomembnejših kompetenc uspešnih vodij ni ji je namenjen poseben modul znotraj Programa avtentičnega vodenjaTM. Ko se pridružite, boste prejeli TAKOJŠEN DOSTOP do spletnega učnega centra, ki vključuje vse, kar potrebujete za začetek. Ko se program začne, boste tedensko dobivali dostop do novega modula in dodatnih vsebin. Za vsak modul smo na koncu pripravili kratek povzetek, da ga lahko pogledate v približno 5-ih minutah, če se vam mudi. Vse vsebine smo tudi pripravili v mp3 formatu, kar pomeni, da jih lahko poslušate, ko si sami želite v avtomobilu, med sprehodom, pri opravljanju drugih aktivnosti. Vsebine vas bodo tudi počakale, da si jih pogledate takrat, ko v vaš urnik uvrstite čas za učenje.

Kako izgleda izpit in certificiranje?
Ko uspešno zaključite celoten Certificirane ONLINE šole vodenjaTM, vas čaka izpit, ki je v elektronski obliki. Sestavljen je iz več različnih vprašanj, vendar so vprašanja naključno izbrana čisto iz vsakega modula. Izpit lahko večkrat ponavljate, dokler ne dosežete pozitivne ocene (80%, vendar je odstotek mogoče zmanjšati ali povečati glede na vaše želje). Certifikat prejmete po uspešno zaključenem testiranju v elektronski obliki.

”Prepričan sem, da boste navdušeni nad Certificirano ONLINE šolo vodenjaTM. Prav tako vem, da če sledite korakom in jih implementirate v vaše delo, bo vaša izkušnja transformacijska. Da to potrdim, vam dam 30 dni, da živite s programom in se v tem času odločite, ali je to za vas … Če se odločite, da ni za vas, nam pišite in vrnili vam bomo plačan znesek.”

Aleksander

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

4,900.01 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X