Certificiran Mojster Manifestacije

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

1,996.99 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

9 tedenski spletni tečaj MOJSTER MANIFESTACIJE

Pridružite se spletnemu programu MOJSTER MANIFESTACIJE, kjer se boste naučili, kako vključiti spoznanja zakona privlačnosti v vaše življenje in manifestirati osebne in poslovne cilje.

Predviden začetek tečaja je v septembru 2024. 

Začnite beležiti svoje uspehe in ne padcev!

9 tednov zaporedoma, dvakrat tedensko, prejmete dostop do novih online vsebin, v sklopu katerih vam dr. Aleksander Šinigoj predaja znanje s področja zakona privlačnosti. Prednost online tečaja je, da lahko do video posnetkov dostopate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Na voljo so vam za učenje, ponovno poslušanje, spodbujanje k motivaciji

Občasno se vam Aleksander javlja tudi v živo in tudi v tem primeru, če vsebini v živo ne uspete prisluhniti, lahko pogledate posnetek tega srečanja in tako nič ne zamudite. Če pa vidite, da vsebina ni primerna za vas, imate prva 2 tedna možnost 100 % vračila denarja. Brez vprašanj!

9 tedenski spletni tečaj MOJSTER MANIFESTACIJE

Če ste vsaj na eno od zgornjih alinej odgovorili z »DA«, potem boste nad programom MOJSTER MANIFESTACIJE navdušeni. Pridružite se zdaj!

Cena delavnice je 1997 EUR z DDV. AKCIJSKA CENA DELAVNICE ZNAŠA 997 EUR + DDV.

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Kaj je poleg on-line delavnice še vključeno:

Ste pripravljeni  spremeniti vaše življenje in manifestirati vaše želje in cilje? Prijavite se!

Za vprašanja nas kontaktirajte na [email protected] ali nas pokličite na 05 338 48 57.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Za udeležbo na online programu Mojster Manifestacije ni potrebno posebno predznanje, v program se lahko vključi prav vsakdo, ki želi doseči določene cilje, izpolniti svoje želje, pričakovanja na osebnem in/ali profesionalnem področju. Vsakdo, ki že pozna principe zakona privlačnosti, vendar jih še ne zna najbolj učinkovito vnesti v svoje življenje, pa tudi tisti, ki še ne veste, kakšne prednosti vam zakon privlačnosti lahko prinese. Tu sem, da vodim in usmerjam vsakega posameznika po njegovi poti uspeha. Edini pravi pogoj, da se nam pridružite je, da imate cilj ali željo, ki bi jo radi uresničili in je do sedaj še niste, ali pa bi radi drugim pomagali pri uresničevanju želja in ciljev. Vabljeni, da postanete Mojstri Manifestacije.

Online program Mojster Manifestacije nudi celovito podporo manifestaciji vaših ciljev. Program je sestavljen iz 18 modulov. Po vnaprej določenem urniku dobite dostop do novega video in avdio posnetka, gradivo in delovni zvezek.
Poleg tega pa dobite še 3 online coaching srečanja z mano v živo, kjer bom delal z vami osebno, z ostalimi člani skupine, odgovarjal na vaša vprašanja. Kot bonus dobite tudi 9 zgoščenk povezanih s temo zakona privlačnosti, hipnotično zgoščenko in delovni zvezek za odpravo omejujočih prepričanj, coaching srečanje z izbranim coachem ter udeležbo v zaprti Facebook skupini in še in še.
Sliši se veliko. In tudi je. Podelim namreč ogromno znanja, nasvetov, ki sem jih pridobival vsa ta leta na najrazličnejših svetovno znanih delavnicah in programih. Znanja, ki sem jih pridobival skozi svoje življenje in življenje številnih ljudi, ki sem jim pomagal do uresničitve njihovih ciljev. Ste pripravljeni vse to sprejeti in se naučiti, kako zasukati vaše življenje v smer, kamor vas usmerja notranji kompas?

Na začetku si boste zastavili cilje, ki jih boste morali v določenem časovnem okvirju tudi doseči. Sam sem tu, da vam svetujem, odgovarjam na vaša vprašanja, vodim po pravi poti, vi pa ste tisti, ki zastavljeno uspešno uresničujete. Obljubim vam, da boste s tako zastavljenim programom dosegli napredek, če boste za to pripravljeni tudi sami kaj storiti. V prav vsakem od vas je skrita iskrica, ki pri nekaterih še tli, pri drugih pa je že zanetila ogenj in žanje uspehe. Verjetno ste med tistimi, ki iščete iskrico oziroma ste jo že našli pa je ne znate prižgati. Na programu Mojster Manifestacije vam bom to iskrico pomagal poiskati in prižgati. Mojstri Manifestacije so ljudje, ki znajo uporabiti zakon privlačnosti v želeni smeri. Rad bi, da se tudi vi to naučite početi.

Nekateri si boste postavili kratkoročne cilje, nekateri dolgoročne. Prvi se lahko uresničijo že pred iztekom programa, za druge boste morda potrebovali več časa. S trdim delom, vztrajnostjo in pozitivno naravnanostjo bodo vaši cilji slej ko prej doseženi. Pot vsakega posameznika bom skrbno spremljal in beležil ter vam tako pomagal pri vsakem vašem vprašanju do dosege končnega cilja.

Vsakdo na tem svetu si zase želi le najboljše. Verjamem, da niste vi nič drugačni. Zakaj vedno tega ne dosežete? Morda niste dovolj trdno prepričani vase, morda vam primanjkuje samozavesti, morda nimate pravega kroga ljudi, ki bi v vas zaupal in verjel, da vam bo uspelo. Zdaj boste postali član Mastermind družine in imeli najmanj eno osebo več, ki zaupa v vaše sposobnosti in je trdno prepričana, da vam bo uspelo. Verjamem pa, da vam bodo tudi ostali udeleženci programa dajali moč in zagon za uspeh. Presenečeni boste nad močjo Mastermind družine.

Pod video posnetki bo omogočena možnost komentiranja in postavljanja vprašanj, na katera lahko odgovarjamo vsi udeleženi v program. Vedno pa lahko tudi pišete po elektronski pošti in postavite kakršno koli vprašanje. Na vaša vprašanja bom odgovarjal tudi na online coaching srečanjih v živo, kjer bom delal z različnimi udeleženci in hkrati pomagal vam, da se boste začeli premikati. Ves čas programa boste delali na svojih ciljih, ob sebi pa imeli mentorja, ki vas bo vodil in usmerjal.

Če komentirate video posnetek, so vaši podatki vidni. Če mi pišete elektronsko sporočilo in za anonimnost izrecno prosite, bom seveda to upošteval in izjemoma dovoljeval. Vendar pa je namen vaših vprašanj tak, da se vsi iz njih nekaj naučimo in si poskušamo drug drugemu pomagati. Zato vas bom usmerjal, da se poslužujete komentiranja video posnetkov.

Zavedam se, da nimam odgovorov na vsa vprašanja tega sveta, vendar sem tu, da vam jih pomagam poiskati. Moji odgovori so navadno zasnovani tako, da se spraševalec iz tega tudi kaj nauči, da ga usmerim v pravo smer, vendar do odgovora pride sam. Le takšna izkušnja je navadno tudi najbolj učinkovita in dolgotrajna.

Za priključitev k programu potrebujete računalnik, tablico ali pametni telefon, kjer boste lahko spremljali video posnetke in slušalke z mikrofonom. Dostop do spletne platforme vam bo omogočen z uporabniškim imenom in geslom za čas trajanja programa. Gradiva pa ostanejo z vami vsaj 24 mesecev po zaključku delavnice, vendar najverjetneje tudi dlje. Torej gre za delavnico, ki jo vedno znova obiščete in vedno znova poslušate določene vsebine.

Verjamem, da boste s programom pridobili toliko znanja, motivacije, pozitivnih misli, da boste svoje cilje in želje tudi uresničili in da bo program vplival na vaše nadaljnje življenje. Zavedam se, da ima vsakdo dobra obdobja, ko mu gre vse kot po maslu in nekoliko slabša obdobja, ko se nam zadano nikakor noče uresničiti. Ko se boste znašli v obdobju, ki za vaše življenje ni tako ugodno, si ponovno preberite zapiske, spomnite se vseh vaj, ki smo jih na delavnici počeli, povežite se z drugimi udeleženci skupine in si prislikajte v spomin misel, da ste sposobni doseči vse, kar si zadate. Jamčimo, da vam vsebine, gradiva in moduli ostanejo najmanj 24 mesecev po zaključeni delavnici.

Plačate lahko na 36 obrokov s pomočjo Diners kartice ali na 24 obrokov s pomočjo Visa oz. Mastercard kartice www.mastermindakademija.com/diners, kjer lahko dobite svojo kartico 1 leto povsem brezplačno, za več informacij pišite na [email protected] ali pokličite na 031 323 690.

Uspešne zgodbe:

“Ta program je najboljše, kar se mi je zgodilo v zadnjih letih. Izstopila sem iz cone udobja in uresničila svoje sanje. Napisala knjigo za otroke, jo izdala in v enem letu prodala 700 izvodov!

Program je zame bil transformacijski. Najprej sem s prvimi moduli dobila GORIVO, potrebno da se spravim v akcijo. Potem sem s pomočjo ALEKSANDRA spet odkrila vse svoje potenciale in jih usmerila v PRAVO SMER. Svoje ŽELJE in SANJE spremenila v KONKRETNE CILJE. Z vajami iz modulov sem začrtala POT in ji sledila DO KONCA. REZULTAT je bila knjiga in sodelovanje z založbo, ki me še danes podpira. Ta konec se je spremenil v nov začetek in zdaj razvijam svoj posel. Pustila sem luksuzno službo v sosednji Italiji in se zdaj 100% posvečam svojemu poslu.”

Ivana Šolc

Na Mojstra manifestacije sem se prijavila hipno in niti nisem vedela kaj mi bo prinesel. Tudi med, ali vsaj na začetku še nisem prepoznala vsega.
Res je, da še vedno redno poslušam posnetke, ki smo ga prejeli, in še sedaj
kar naenkrat ugotovim, da se je manifestirano dejansko zgodilo in to spremljam preko “vision borda”. Pričela sem z manifestacijo za kariero in zdravje. Po kakšnem mesecu sem po 25 letih zamenjala področje dela, sem zelo uspešna in predvsem zadovoljna in rada delam. Nato sem našla čudežno masažo in ohranila dokaj normalno kvaliteto mobilnosti. Želela sem si boljši avto in dobila nov službeni avto. Predvsem pa sem napredovala na področju odnosov, znam odlično povezati in motivirati sodelavce. Sprejemam spremembe, ki se dogajajo in se bodo v bodoče še hitreje, z navdušenjem in brez stresa, čeprav nisem rosno mlada. Pridobila sem na samozavesti, za svojimi odločitvami stojim, (zbrala sem pogum). Verjamem, da sem vredna in postavljam meje. Res sem rabila brco od Aleksandra, da sem začela korakati naprej.
– Andreja Bajda

»Zamanifestirala sem si različne vrste dela, ki me veseli, dodaten zaslužek, še boljše odnose, nove sodelavce in prijatelje, notranji mir in zaupanje v Življenje. Podpora takega vrhunskega mentorja kot je Aleksander Sinigoj in skupine podobno mislečih sošolcev je v tem obdobju intenzivnega učenja in eksponentne rasti, neprecenljiva.Sedaj živim povsem drugačno življenje, kot pred enim letom in večino zastavljenih ciljev sem dosegla ali celo presegla. Med drugim sem zmagala tudi na avdiciji za gledališko duo komedijo »Razočarana gospodinja«, v kateri sedaj že eno leto igram ter žanjem velik uspeh. Najbolj dragoceno darilo zame je bilo nadvse uporabno znanje, s pomočjo katerega sem postala bolj fokusirana, učinkovita, samozavestna in srečna. Čeprav sem zaključila že vse možne NLP tečaje, je bil online Mojster Manifestacije nadgradnja vsega mojega znanja, zato ga priporočam vsem, ki že poznate NLP in tudi tistim, ki ga še ne, saj je narejen večplastno in res lahko odneseš toliko kot si želiš, potrebuješ oziroma toliko kot si pripravljen odnesti. Aleksandrovo učenje presega meje NLP-ja in zakona privlačnosti in je vedno novo, aktualno in zabavno.«

Uršula Soban, Prebudi moč v sebi: NLP coaching za samopodobo in pristno življenje 

»Moja sprememba se je definitivno zgodila na področju osebnega in poslovnega življenja. Na veliko me obdaja občutek sreče in sploh občutek, da vem kaj hočem. V skupini sem bila izzvana iz strani Aleksandra, da izpeljem svojo skrito željo. In res je, kazen ob neizpolnitvi obljube bi bila kar velika stvar, tudi zame, pa čeprav sem kar odprtega duha. Napisati knjigo in povedati kar me je življenje naučilo. In sem jo. 11.05.2017 sem imela uradni prvo predstavitev in ekola zunaj je. Ugledala je luč sveta. Ponosna sem nase in zdaj vem, da grem lahko naprej po poti, ki sem si jo zadala. Vem da ni ovir v zunanjem svetu ampak se vedno znova pojavijo v nas samih. Dosežen merljiv rezultat je knjiga NE BOJ SE! Spregovori in se osvobodi, delavnice in seminarji pod sloganom »Bodi sprememba, ki jo želiš živeti!«, za ljudi, ki želijo večjo radost in zadovoljstvo, mir in svobodo, ljubezen in srečo ter se osvoboditi okov preteklosti na katero dostikrat nimamo vpliva v svojem življenju. Sem motivatorka in NLP practitioner in regresoterapevtka. Sprememba je v tem, da veliko bolj cenim znanje in ga vedno znova tudi pridobivam. Da je dnevna rutina ključ do uspešne prihodnosti in vsekakor da se v vsakem trenutku dneva zavedan da brez akcije ni reakcije in da želim biti sprememba, ki jo želim živeti.«

Valerija Kutnjak s.p., avtorica knjige Ne boj se! Spregovori in se osvobodi.

»Meni osebno je Mojster Manifestacije najbolj pomagal na osebnem področju, in sicer v ključnih trenutkih od takrat, ko sem izvedela za nosečnost. Najprej so me pestrile začetne težave s partnerjem zaradi nenačrtovanosti otroka, kasneje pa še, ko sem v 25. tednu pristala v bolnišnici zaradi možnosti predčasnega poroda. V tistem času so me zdravniki, pediatri in vsi za to pristojni, pripravljali na porod v 28. tednu, jaz pa sem jim povedala, da zastonj, ker da jaz pred 34. tednom ne bom rodila in da ni nobene bojazni za predčasen porod. Z mojo naravnanostjo in z mojim fokusom na končni rezultat sem bila v 34. tednu spuščena domov iz bolnišnice in otrok se je rodil v 36. tednu. S tem sem dokazala sama sebi in pa vsem ostalim, da je z fokusom mogoče vse tudi nemogoče. Ko sem zapuščala bolnišnico v 34. tednu noben ni mogel verjeti, do kam sem uspela priti in rečeno mi je bilo, da imam nekoga zgoraj kateri je čuval na mene in otroka.«

Janja Ratnik, podjetje J2F Janja Ratnik s.p. 

»Ko sem spoznala, da je dr. Aleksander Šinigoj ne samo vodilni strokovnjak za področja, ki me zanimajo, temveč zabaven in karizmatičen predavatelj, učitelj, mentor, coach, pisatelj, sem sama sebe počastila z vrhunskim in popolnim 18-tedenskim programom »Online Mojster manifestacije«. Izobraževanje je preseglo vsa moja pričakovanja pa čeprav že 30 let obiskujem različne delavnice in tečaje. Omogočilo mi je korenito spremembo miselnosti, me opolnomočilo, da sem s pridobljenim znanjem spremenila splošne vsebine v konkretne primere. Zaključila sem izobraževanje z občutkom, da sem zmagovalka svojega življenja, ker sem ozaveščena, da lahko zaupam vase, v Zakon privlačnosti; »uči se, pomagaj in ustvarjaj«. Nevrolingvistično programiranje mi na področju osebne rasti in razvoja, družine in prijateljev, komunikacije in odnosov, kariere in financ, krepi notranjo moč, vliva novo samozavest, odpravlja mentalne in čustvene vzorce, blokade.«

Đurđa Braje, Društvo FOKUS KRŠKO 

“Po tem, ko sem zapustila javno službo in šla na svojo samostojno pot, popolnoma v drugo smer sem se nekako izgubila, nisem imela načrta, tavala sem v krogu. Vse je vplivalo tudi na moje počutje in kakovost odnosov v družini. Potem sem se včlanila v Mojstre manifestacije. Program res priporočam vsakemu, ki se je v življenju zataknil. Toliko znanja, neskončne motivacije, sreče, ki jo ob tem dobiš je neprecenljivo. Kaj sem pridobila? Toliko znanja na vseh področjih s katero sem pridobila orientacijo v življenju, znanje mi je zelo pomagalo, da sem na življenje začela gledati popolnoma drugače. Začele so se mi dogajati neverjetne stvari. Manifestirala sem – odlično poslovno partnerko, ki mi pomaga urejati objave na fb-ju, spremenila so se moja prepričanja in posledično se je izboljšal moj zakon, začela sem se zavedati, da sem lepa, čeprav sem majhna, začela sem se ceniti, začela sem postajati ponosna na svoje dosežke v življenju in tako ogromno pridobila na samozavesti. Sedaj počnem stvari, ki jih rada počnem, strah me ne blokira. Če se želim vpisati na plesni tečaj, grem in ne premišljujem. Začnem plesati. V glavnem moje življenje je postalo res lepše, bolj bogato, postala sem samozavestna ženska, ki se je začela tudi bolj zdravo prehranjevati. Odlično se mi tudi zdi, ker so vsa podana znanja posneta, tako da jih poslušam vsakič, ko delam gospodinjska dela, se rekreiram ali zgodaj zjutraj. V glavnem Aleksander je poln znanja, odličen motivator, ki ti da vedeti da si vreden, ti da znanja ki ti pomaga da resnično začutiš svojo vrednost in postaneš srečen. Hvala Aleksander in ekipi. Res ste mi pomagali.”
– J.G

Kdo bo vaš mentor vseh 18 tednov?

18 tednov se enkrat tedensko, na isti dan in ob isti uri, srečate s predavateljem dr. Aleksandrom Šinigojem, ki vam bo predajal znanje s področja zakona privlačnosti.

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

1,996.99 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X