Osvoboditev, povečanje potenciala in brisanje starih blokad, vzorcev in negativnih prepričanj

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Pretekle izkušnje, nas želeli ali ne, zaznamujejo. Boleč spomin nanje, nas spremlja pri vsaki novi odločitvi. Predstavlja breme, ki nam onemogoča, da se v življenju pomaknemo naprej.

Strahovi s katerimi se ne soočimo, postanejo naše meje. Ne dovolite si, da vas strahovi preteklosti vklenejo. Pustite si biti svobodni in izbrišite stare blokade in vzorce. Začnite pozitivno gledati na prihodnost in se veselite odločitev, ki jih boste sprejeli jutri.

S pomočjo visokokakovostnega 15 minutni posnetka hipnoze Osvoboditev, povečanje potenciala in brisanje starih blokad, vzorcev in negativnih prepričanj dr. Aleksandra Šinigoja se osvobodite negativnosti. Izkoristite svoj potencial.

Več o hipnozi ter kako deluje si lahko preberete tukaj. Najbolj radovedni lahko pokukajte v zakulisje snemanje zgoščenk hipnoze tukaj

Kako deluje zgoščenka s hipnozo Osvoboditev, povečanje potenciala in brisanje starih blokad, vzorcev in negativnih prepričanj?

Na posnetku boste slišali prijeten sproščujoč Aleksandrov glas z meditativno glasbo v ozadju. Posnetek poslušajte vsaj 21 dni zapored vsak večer pred spanjem ali zjutraj med prebujanjem ali kadarkoli, ko se lahko povsem sprostite in umirite. Za boljše delovanje posnetka uporabite slušalke. Med posnetkom boste lahko nekatere zvoke slišali z leve stran in nekatere z desne. Včasih se bodo glasovi med seboj prekrivali. Vse je narejeno z namenom, da programiramo vaš um, da se sprostite in umirite. V tem zelo dovzetnem sproščenem stanju boste slišali številne neposredne in post hipnotične sugestije in skrbno izbrane vizualizacije in afirmacije. Morda boste med poslušanjem posnetka lahko zaspali, kar je čisto v redu, saj vaš nezavedni del uma lahko sliši vse in zaznava nova znanja in učenje. Ob koncu posnetka vas bo Aleksander s sugestijo povabil, da se vrnete v budno stanje.

Znotraj posnetka dobite še posebno darilo. Za dodatne informacije o ostalih avdio programih in prijavo na delavnice Mastermind akademije, obiščite spletno stran www.mastermindakademija.com ali pišite na [email protected]. Ko se boste prijavljali na delavnice, napišite pod opombe, da ste poslušali ta posnetek in kakšen se vam je zdel.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje nista dovoljena brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo in prepričljivostjo.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X