Cena 4,026.00 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
NLP Praktik , NLP coach

Certificiran in licenciran NLP Praktik + Certificiran in licenciran NLP coach

Študij nevrolingvističnega programiranja je predstavlja vseživljenjsko učenje, pri katerem udeleženci spoznavajo, da s pomočjo številnih tehnik in metod lahko svoj um, misli programirajo na način, da bo le ta deloval v njihov dobrobit. Skozi izobraževanja, udeleženec pridobi zavest, da je sam kreator svojih misli, da s svojimi mislimi ustvarja vzorce in da je sam odgovoren za situacije v svojem življenju. Če spremenimo naš miselni krog, se spremeni tudi naš svet. Z NLP tehnikami lahko spremenimo tako naš notranji kot zunanji svet.

V programu Certificiran in licenciran NLP Praktik boste spoznali ostnove nevrolingvističnega programiranja, spremenili boste vaše vzorce na zavedni in nezavedni ravni, odpravili boste vaše strahove in fobije ter spoznali še mnogo več.

Certificiran in Licenciran NLP Coach vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga ter vas opremi z znanjem in kompetencami, da pomagate drugim, da uspejo. Tudi, če ne nameravate poklicno izvajati coachinga, je Certificiran in licenciran NLP Coach lahko koristen za vas, saj lahko NLP in coaching tehnike, ki se jih boste naučili, učinkovito uporabljate pri prodaji, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih.

Paket (NLP) izobraževanj vključuje 2 delavnici: CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK + CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP COACH

Razpoložljivi termini delavnic:

1.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK:

Ljubljana:

ONLINE:

4. november 2021
5. november 2021
6. november 2021

+ V ŽIVO:

9. 11, 10. 11, 11. 11. in 12. 11

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

2.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP COACH

Ljubljana:

1. MODUL: 20. – 22. april 2021

2. MODUL: 22. junij 2021

3. MODUL: 14. – 16. september 2021

4. MODUL: 12. oktober 2021

5. MODUL: 16. – 18. november 2021

6. MODUL: 14. december 2021

tor: 15:00 – 19:30, sre., čet.:9:00 – 17:30

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Kaj vključuje ta paket delavnic:

Udeležbo na dveh delavnicah – Certificiran in licenciran NLP Praktik, Certificiran in licenciran NLP coach

Pogostitev med odmori.

Gradivo in dodatne bonus vaje.

2 mednarodna certifikata, ki ju pridobite po končanem izobraževanju. Certifijat za NLp coach pridobite po končanem NLP mojstru praktiku.

2 IZOBRAŽEVANJI = 1 CENA: 3300 eur+ddv

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
4,026.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket izobraževanj: NLP praktik + NLP Coach”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja