Cena 997.00 z DDV

Podrobnosti
access_time
23. september 2020
terrain
online

Poslovni brainstorming za uspeh - za podjetnike in vodje

Podjetniki? Nekaj super norega imam za vas. V četrtek, 23. september, od 13.00 do 17.00 ure, načrtujem Poslovni brainstorming za uspeh – za podjetnike in vodje, v katero bi rad povabil podjetnike (ali bodoče podjetnike) oz. vodje podjetja, ki jih zanima, da v letu 2019 in 2020 podvojite, potrojite, skratka bistveno, bistveno povečate svoje poslovanje. Skupino priporočam vsem, ki ste podjetniki ali vodje oz. direktorji in bi si radi vzeli 1 dan, ko boste praktično delali na vašem poslu. Brez motenj.

Kako povečati vašo osebno rast, kot vodja, da ne boste vi ozko grlo?

Kako lahko hitreje rasti kot podjetje in skupina, kako in kaj delegirati?

Kako privlačiti in obdržati najboljše sodelavce, ustvarjati pogoje za njihovo rast?

Kako podvojiti, potrojiti, 10x povečati prodajo? 20% stvari, ki vam lahko prinesejo 80% rezultatov – na kaj se fokusirati.

Kako poenostaviti procese, da boste delovali optimalno?

Kako odpraviti ovire in omejitve za 10x rast vašega podjetja?

POZOR! Mastermind skupina ni namenjena komurkoli. Če niste vodja, če niste podjetnik, vas žal ne moremo sprejeti v skupino. Za udeležba v sami skupini je potrebno donirati za izgradnjo šole za otroke v Keniji. Skupaj bi rad, da zberemo kolikor tudi stane ena izgradnja enega celega razreda v šoli. Vsa sredstva gredo v celoti na šolo. Res zaupam ljudem in organizaciji, ki stoji zatem in je preverjeno. Zelo verjetno bom šel tudi sam v Kenijo na otvoritev šole. En primer šole imate tudi na spodnji sliki.

Če vas zanima, kako so bili otroci hvaležni in srečni, ko so jim zgradili podobno šolo si poglejte tale posnetek:

Najem dvorane, kosilo, prigrizke Mastermind skupine, bom v celoti poravnal sam, zato je vaš edini “strošek” oz. investicija omenjena donacija. Prosim pišite čimprej Tjaši na tjasa@mastermindakademija, da vas zanima udeležba na tej  delavnici, Tjaša vam bo tudi predstavila kam in kako nakazati donacijo in kakšen je tudi minimalen znesek donacije.

Garantiram vam 2 zadevi:

1) Osebno bom naredil vse, da boste dobili vsaj 10x več vrednosti na mastermind skupini: Poslovni brainstorming za uspeh – za podjetnike in vodje, kot donirate.

2) Sredstva bodo šla v prave roke in verjamem, da si čisto vsi otroci zaslužijo izobraževanje.

Ker bodo vsi ostali udeleženci tudi delali na vaših primerih, ne bomo omogočili, da se prijavijo konkurenčna podjetja vašemu – zato je pomembno, da nam napišete vašo dejavnost.

Vas zanima, kako biti korak pred konkurenco?

Vas zanima, kako odpraviti najbolj veliko oviro v vašem poslu?

Bi radi delali po standardih najbolj učinkovitih mastermind skupin?

Bi radi naredili nekaj dobrega za otroke, ki drugače sploh ne bi mogli hoditi v šolo?

PRIJAVA: Poslovni brainstorming za uspeh – za podjetnike in vodje

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
997.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “Poslovni brainstorming za uspeh – za podjetnike in vodje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja