Povečajte vašo ustvarjalnost

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Ustvarjalnost kot miselni proces ustvarjanja novih idej je gonilo napredka človeštva. Brez novih idej ni inovacij in brez inovacij bi ljudje še danes živeli v jamah. Danes je ustvarjalnost cenjena lastnost zaposlenih na vseh področjih. Dr. Aleksander Šinigoj vam s pričujočim transmeditacijskim posnetkom pomaga, da spremenite vaše miselne procese in povečate vašo ustvarjalnost, kar vam bo omogočilo, da postanete bolj radovedni in kreirate nove zamisli in ideje kot po tekočem traku.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X