Povečajte vero vase in vašo pozitivno samopodobo

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Se vam kdaj zgodi, da drugi bolj verjamejo v vas kot vi sami? Imate cmok v grlu, kadar bi morali povedati kaj lepega in dobrega o sebi? Vam vaša samopodoba preprečuje, da bi zablesteli na osebnem in/ali poslovnem področju? S to transmeditacijsko zgoščenko vam dr. Aleksander Šinigoj pomaga, da na preprost in učinkovit način trajno povečate vero vase in vašo pozitivno samopodobo. Z vero vase in pozitivno samopodobo boste lahko dosegali boljše rezultate na vseh področjih in ustvarili vaše sanjsko življenje.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X