[Praktična online delavnica]: Kako ustvariti in prodati online tečaj

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

728.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Postanite tudi vi online oz. e-podjetnik

Znesek celotne Praktične online delavnice:  Kako ustvariti in prodati online tečaj, v tej akcijski ponudbi, je skupaj samo 728,34€ z vključenim DDV.

Trajanje in potek

Tečaj bo v celoti potekal online preko spleta. Začnemo v četrtek, 2.4. 2020, od 18.30 do 21.30.

Termini:
– 2.4.2020 ob 18.30 do 21.30
– 9.4.2020 ob 18.30 do 21.30
– 16.4.2020 ob 18.30 do 21.30
– 23.4.2020 ob 18.30 do 21.30

Podrobneje o on-line tečaju

Vaš on-line trening poteka iz vašega domačega naslonjača, kar pa ne pomeni, da boste lahko počivali, če želite ustvariti vaš on-line tečaj.

Srečali se bomo enkrat na teden v 4 zaporednih modulih V ŽIVO preko spleta, kjer boste po »teoretičnem« delu imeli možnost postavljati vprašanja.

 Med enim in drugim modulom boste lahko že sproti gradili in ustvarjali vaš on-line tečaj. Znanje in izkušnje, ki jih boste pridobili tekom tega on-line tečaja pa boste lahko uporabili v prihodnje tekom ustvarjanja vaših novih on-line tečajev.

1. MODUL: PREBOJ OD ZNOTRAJ NAVZVEN

V 1. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste

 • spoznali, kako definirati in odpraviti morebitna omejujoča prepričanja,
 • pridobili naravnanost k cilju (ustvariti in prodati on-line tečaj),
 • spoznali, kako narediti raziskavo trga,
 • spoznali, kako se osredotočiti in določiti nišo ter avatarja,
 • sprejeli nepreklicno odločitev in se zavezali, da boste ustvarili in prodali svoj on-line tečaj.

2. MODUL: PREPROSTO POTOVANJE JUNAKA

V 2. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali, kako:

 • določiti korake transformacijskega procesa,
 • pripraviti strukturo vašega on-line tečaja,
 • pripraviti pisne vsebine in gradiva,
 • poimenovati e-tečaj in module (korake).

3. MODUL: MODEL 1.0 – 80%

V 3. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali:

 • kako pripraviti načrt snemanja,
 • tehnologijo za snemanje in pripravo video/avdio gradiv,
 • platforme, ki so na voljo za oddajanje on-line vsebin,
 • po izdelanem načrtu, sami posnamete vsebino (z vašim mobilni telefonom npr).

4. MODUL: SISTEM ZMAGOVALNE PRODAJE

V 4. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali:

 • kako določiti ceno svojega on-line tečaja,
 • katere marketing strategije izbrati,
 • kako komunicirati s strankami,
 • prodaja online tečajev z uporabo webinarja,
 • prodajne in poprodajne aktivnosti.

Za vsak modul boste dobili dostop do e-gradiva, ki vam bo v oporo in pomoč pri spremljanju on-line tečaja in ustvarjanju vašega on-line tečaja. Za vsak modul se bomo srečali v živo preko online konferenčnega klica, kjer bomo odgovorili čisto na VSA vprašanja, ki jih boste imeli v zvezi z vašim online produktom.

Vsem udeležencem NLP Coacha podarjamo še 7 BONUSOV:

Verjamemo, da lahko že samo z on-line tečajem Kako ustvariti in prodati on-line tečaj uspešno ustvarite in prodate vaš on-line tečaj.

Ker pa želimo, da razmišljate drugače, se povezujete in si pomagate med sabo, izkoristite vse možnosti, da pridete do rezultata v najkrajšem možnem času, vam dodajamo 7 bonusov v skupnem znesku preko 2.600 € (med njimi dva, ki ju niti ni možno kupiti), za katere verjamemo, da imajo neprecenljivo vrednost za vas na vaši poti do vašega on-line tečaja.

BONUS 1 – ZAPRTA FB MASTERMIND SKUPINA

Vsi udeleženci on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste povabljeni v zaprto Fb Mastermind skupino, kjer boste lahko dobili podporo in pomoč skupine, reševali vprašanja, ki se vam bodo morebiti pojavljala tekom študija in praktičnih vaj, delili vaše izkušnje in napredek ter se nenehno učili, da kar najbolje ustvarite vaš on-line tečaj. Cena udeležbe v tovrstnih mastermind skupinah je 997 €, za udeležence našega on-line tečaja je udeležba brezplačna. Vrednost tega bonusa je neprecenljiva. Med seboj si boste lahko pomagali, se spodbujali, poslovno sodelovali itd.

BONUS 2 – REVIZIJA NAČRTA ZA SNEMANJE

Tekom on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste pripravili načrt za snemanje vašega tečaja, ki vam bo omogočil hitrejšo in bolj kvalitetno produkcijo. Vsem udeležencem, ki boste to želeli, bomo naredili brezplačno revizijo vašega načrta za snemanje, da bo vaše snemanje potekalo čimbolj gladko in hitro. Cena tovrstne revizije je 500 €, udeleženci tega on-line tečaja jo dobite brezplačno. Že sam načrt vam bo pomagal, da razjasnite kaj bi radi posneli.

BONUS 3 – WEBINAR – pregled tehnologije za snemanje, urejanje e-tečajev

Veliko ljudi niti ne začne ustvarjati svojega on-line tečaja prav zaradi strahu pred tehnologijo. Danes vemo, da je strah konstrukt našega uma in ljudje imajo strah pred tehnologijo predvsem zato, ker je ne poznajo. Na posebnem BONUS webinarju bomo naredili pregled tehnologije za snemanje in urejanje on-line tečajev, da vam približamo tehnologijo, ki vam bo v pomoč in oporo pri ustvarjanju vašega on-line tečaja. Cena za udeležbo na tem webinarju je 397 €, udeleženci on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste dobili dostop do tega webinarja brezplačno.

BONUS 4 – 1 DAN NAJEMA NAŠEGA STUDIA

Cilj on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj je, da ustvarite, posnamete in pričnete prodajati vaš on-line tečaj. Danes ima večina pametnih telefonov kvalitetnejše kamere kot marsikateri snemalni studio, tako da snemanje lahko izvedete sami v vaši domači pisarni, studiu ali celo v naravi, če se tako odločite. Za tiste, ki morda nimate možnosti posneti sami, boste (ko bodo razmere dovoljevale) imeli možnost za 1 dan brezplačno najeti naš studio za snemanje vašega on-line tečaja. Cena enodnevnega najema studia je 500 €, udeleženci tega on-line tečaja lahko najamete naš studio za 1 dan brezplačno. Brezplačen najem bo na voljo takoj, ko bo situacija to dovoljevala. Predlagamo, da verzijo 1.0 posnamete s telefonom, da boste lahko potem verzijo 2.0 lahko izboljšali in posneli v našem profesionalnem studiju.

BONUS 5 – 33 PREVERJENIH MARKETING STRATEGIJ ZA PRODAJO e-TEČAJEV

Nič vam ne koristi ustvariti in posneti vaš on-line tečaj, če nihče ne ve zanj, zato bomo zadnji modul posvetili prodajnim in poprodajnim aktivnostim ter (pol)avtomatizaciji prodaje. Poleg tega boste kot bonus dobili zbirko 33 preverjenih marketing strategij za prodajo e-tečajev. Naučili se boste 33 različnih načinov, kako oglaševati vaš on-line tečaj in povečati vpis ter prodajo. Cena zbirke je 297 €, za udeležence tega on-line tečaja brezplačno. Vam lahko sedaj že damo 1 nasvet iz te zbirke nasvetov? Da? Velja, nasvet št. 7 je naslednji: Naredite oz. poimenujte vaš tečaj oz. posamezne module znotraj vašega tečaja na temelju raziskave ključnih besed, ki jih ljudje iščejo na spletu s katerimi boste vaš tečaj še bolj približali vašemu avatarju. Uporabljati morate besede, ki jih ljudje sami iščejo oz. sami uporabljajo, ne besede, ki so vam všečne. Pri temu lahko uporabite orodji kot so Google Keyword Planner oz. Buzz Sumo. S tem boste vaš online tečaj pozicionirali na način, ki ga vaš potencialni študent, učenec oz. stranka išče na spletu. Več znotraj bonusa 5. 

BONUS 6 – 2 UNIKATNA MAILA NA MAILING LISTO LJUBITELJEV E-TEČAJEV

Tekom priprave in izvedbe on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj ustvarjamo posebno mailing listo ljubiteljev e-tečajev. Ko boste imeli pripravljen vaš on-line tečaj, bomo na to listo poslali 2 unikatna maila o vašem on-line tečaju. Tega ni možno kupiti in je na voljo le udeležencem on-line tečaja Kakoo ustvariti in prodati on-line tečaj. Pozor – dobili boste 2 unikatna oz. samo za vas maila na listo, ki jo bomo ustvarili mi.

BONUS 7 – PRODAJA PREKO NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Za tiste, ki ste povsem na začetku in še nimate vzpostavljene spletne strani ali spletne trgovine in želite ob svoji službi z vašim znanjem dodatno zaslužiti, bomo omogočili prodajo vašega on-line tečaja preko naše spletne trgovine – 90% prihodka gre vam, 10% nam za stroške. Ta možnost je na voljo le našim tečajnikom in je ni možno kupiti. Ko mi denar prejmemo, ga nakažemo vam. Seveda moramo pred tem podpisati ustrezno pogodbo o sodelovanju.

Delite na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

728.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X