Cena 33.00 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Število strani: 206
terrain
Knjiga

KNJIGA PREBOJ ZDAJ

Nova knjiga Preboj zdaj dr. Aleksandra Šinigoja je končno tu!

Začeli smo z zbiranjem prednaročil knjige, ki izhaja aprila 2021. Knjigo boste prejeli v fizični obliki med prvimi, takoj ob izzidu.

Želite, da v letu 2021 končno naredite preboj v vašem življenju, pa naj bo to na področju zdravja, kariere, odnosov, denarja ali osebne rasti?

Ste poskusili že vse, pa ste  še vedno na istem mestu?

Knjiga Preboj zdaj je praktični vodnik, kako živeti navdihnjeno življenje Številni ljudje čakajo na popoln trenutek, odlašajo, da bi uresničili svoje cilje in sanje. Knjiga  vam v 8 praktičnih korakih ponuja priložnost, da izkoristite trenutek, ki vam je sedaj na voljo, da naredite preboj v svojem življenju.

Nobene možnosti ni, da naredite preboj tako, da zgolj sedite na kavču s svojo vizijo in načrtom, na katera se osredotočate, ne premaknete pa tistega dela telesa, s katerim sedite na kavču.

Uporabite znanja, tehnike zapisane v knjigi. Izkoristite svoj potencial, trenutek. Izkoristite edino življenje, ki ga imate na voljo. Prehodite vseh 8 korakov in naredite PREBOJ ZDAJ.

Želite prelistati knjigo?
Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Pohvale zadovoljnih bralcev:

Avtor: Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 7 Glasov
33.00 z DDV
7 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
7
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Maksimiljana Vrenko

  Če se iščeš, lahko s knjigo pridobiš pravo smer. Vsekakor se s knjigo spreminja razmišljanje. Iščem v tej smeri, da bodo na podlagi knjige pridobljeni rezultati.

 • Gabrijela Bogdan(verified owner)

  Aleksander itakk!

 • Gabrijela Bogdan(verified owner)

  verajam ….perfect itakkk…Aleksander itakkk!!

 • Gabrijela Bogdan(verified owner)

  sama sem jo kar posrkala dobesedno v 2 dneh!! samo wauuu!!

 • Jasmina

  Že kar nekaj časa obiskujem Aleksandrova predavanja in vem,da je najboljši učitelj, mentor v vsem kar počne.Verjamem v njegova znanja, ker jih z vsem svojim srcem predaja med nas in nam vliva veliko moči,da tudi nekateri učenci med njimi naredijo velike preboje.Imam vse njegove knjige in vidi se, da so pisane s srcem in strastjo do tega kar počne v svojem življenju.
  Celotni ekipi želim veliko pozitivnih prebojev in napredovanja na vseh področjih življenja.
  Jasmina

 • Vega

  Knjiga polna izjemnih nasvetov! Priporočam vsakemu, ki potrebuje dodatni zagon, da doseže svoje sanje.

 • Tadeja Bergant

  Enostavno prebrati jo je treba! potem si prenehamo postavljati vprašanja na katera odgovori nam ne prinesejo preboja! 🙂 Simpl! Pomagala mi je začeti prevzemati odgovornost za sprejemanje svojih – drugačnih odločitev! V smeri svojih sanj, dolgoletnih želja! Na primer – že zelo dolgo (odkar imam otroke sigurno – obe 20+ letnici) si želim psa, svojega, …in do zdaj sem se stalno “prilagajala” možu, tašči…..kar je sicer pozitivno vendar želja je ostala in tudi praznina. Za 50.let sem se odločila (seveda sem prebrala knjigo :)) – poiskala ponudbo, poklicala, šla na čudovit izlet na drugi konec Slovenije (prijetno s koristnim), zaarala čudovitega samčka pasme madžarska vižla in ga imaaaaaam!!! Ne boste verjeli – sprejela sta ga tudi mož in tašča :). To je bila uresničitev mojih “velikih sanj”…,
  Tudi sicer razmišljam drugače in verjemite – da se! Preberite knjigo!

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja