Cena 29.00 z DDV

Podrobnosti
language
Language: Slovenščina
terrain
Online knjiga

Opis knjige:

Želite, da v letu 2020 končno naredite preboj v vašem življenju, pa naj bo to na področju zdravja, kariere, odnosov, denarja ali osebne rasti?
 
Toliko vsega ste že poskusili pa vendar vedno znova ostanete na mestu?
 
V pripravi je moja najnovejša knjiga v beta verziji z naslovom: PREBOJ ZDAJ.
 
Želite med prvimi ekskluzivno izvedeti, kje sem ga jaz polomil in kako se lahko vi izognete takšnim napakam ter naredite PREBOJ ZDAJ, še preden bo knjiga zares izšla?
 
Knjiga se bliža zaključku. Ker pa želim, da jo res razumete in bo končna vsebina preprosta za uporabo, vam tokrat EKSKLUZIVNO dajem možnost, da sodelujete pri končni vsebini knjige, tako da preberete beta verzijo knjige v digitalni obliki in podate vašo povratno informacijo, komentar, predlog izboljšave, pohvalo. Ob tem vas prosim, da ste iskreni, da poveste, če vam je kateri del premalo razumljiv, če bi bilo treba kje dodati, kaj izbrisati itd.

Avtor: Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 1 Glasov
29.00 z DDV
1 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
  • Jasmina

    Že kar nekaj časa obiskujem Aleksandrova predavanja in vem,da je najboljši učitelj, mentor v vsem kar počne.Verjamem v njegova znanja, ker jih z vsem svojim srcem predaja med nas in nam vliva veliko moči,da tudi nekateri učenci med njimi naredijo velike preboje.Imam vse njegove knjige in vidi se, da so pisane s srcem in strastjo do tega kar počne v svojem življenju.
    Celotni ekipi želim veliko pozitivnih prebojev in napredovanja na vseh področjih življenja.
    Jasmina

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja