PREBOJ ZDAJ

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

KNJIGA PREBOJ ZDAJ

Želite, da v letošnjem letu končno naredite preboj v vašem življenju, pa naj bo to na področju zdravja, kariere, odnosov, denarja ali osebne rasti?
Ste poskusili že vse, pa ste  še vedno na istem mestu?

Knjiga Preboj zdaj je praktični vodnik, kako živeti navdihnjeno življenje Številni ljudje čakajo na popoln trenutek, odlašajo, da bi uresničili svoje cilje in sanje. Knjiga  vam v 8 praktičnih korakih ponuja priložnost, da izkoristite trenutek, ki vam je sedaj na voljo, da naredite preboj v svojem življenju.

Nobene možnosti ni, da naredite preboj tako, da zgolj sedite na kavču s svojo vizijo in načrtom, na katera se osredotočate, ne premaknete pa tistega dela telesa, s katerim sedite na kavču.

Uporabite znanja, tehnike zapisane v knjigi. Izkoristite svoj potencial, trenutek. Izkoristite edino življenje, ki ga imate na voljo. Prehodite vseh 8 korakov in naredite PREBOJ ZDAJ.

OB NAROČILU KNJIGE PREJMETE TUDI NASLEDNJI BONUS:

Brezplačni hipnotični posnetek za prenos ob nakupu knjige.

Želite prelistati knjigo? Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Pohvale zadovoljnih bralcev:

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

1 mnenje za PREBOJ ZDAJ

Tadeja Bergant (preverjena stranka)

Enostavno prebrati jo je treba! potem si prenehamo postavljati vprašanja na katera odgovori nam ne prinesejo preboja! Simpl! Pomagala mi je začeti prevzemati odgovornost za sprejemanje svojih – drugačnih odločitev! V smeri svojih sanj, dolgoletnih želja! Na primer – že zelo dolgo (odkar imam otroke sigurno – obe 20+ letnici) si želim psa, svojega, …in do zdaj sem se stalno “prilagajala” možu, tašči…..kar je sicer pozitivno vendar želja je ostala in tudi praznina. Za 50.let sem se odločila (seveda sem prebrala knjigo :)) – poiskala ponudbo, poklicala, šla na čudovit izlet na drugi konec Slovenije (prijetno s koristnim), zaarala čudovitega samčka pasme madžarska vižla in ga imaaaaaam!!! Ne boste verjeli – sprejela sta ga tudi mož in tašča :). To je bila uresničitev mojih “velikih sanj”…,
Tudi sicer razmišljam drugače in verjemite – da se! Preberite knjigo!

Dodaj mnenje

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X