Spletni program MANIFESTACIJA DENARJA

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

394.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Si želite več denarja?
Vas zanima, zakaj eni tako z lahkoto manifestirajo denar?
Imate blokadeomejujoča prepričanja v zvezi z denarjem?
Ste bili v kdaj brezposelni ali brez strehe nad glavo?
Ste bili nekoč uspešni, sedaj pa nekako ne steče več?
Gledate, kako drugim uspeva, vi pa se borite za preživetje?

Pa kaj?

Takšne in podobne zgodbe imamo skoraj vsi.
Pravo vprašanje je:

Kaj boste naredili ZDAJ?

Imate dve možnosti:

Če ste se odločili za 2. možnost (zaradi vas in vaših bližnjih srčno upam, da ste se), potem je ZDAJ pravi čas, da se KONČNO premaknete in

naredite finančni preboj,

s katerim lahko sebi, vaši družini in mnogim drugim omogočite, ne samo, kar potrebujete, temveč tudi vse, kar želite.

Lahko pa se ZDAJ odločite in

naredite mentalni premik,

kar doma iz vašega naslanjača v 21-ih dneh

ter zaživite vaše sanjsko življenje

s spletnim programom

Manifestacija denarja™,

ki vam v OSMIH korakih omogoča, da:

  1. se odločite in naredite finančni preboj v vašem življenju,
  2. se osvobodite omejujočih prepričanj o denarju in blaginji,
  3. ustvarite vizijo vašega sanjskega življenja,
  4. naredite načrt, kako boste vašo vizijo uresničili,
  5. se osredotočite na aktivnosti, ki vas bodo pripeljale do vašega cilja,
  6. znate izbrati ljudi, ki vam bodo pomagali in vas podpirali pri doseganju vaše vizije,
  7. spoznate načine in čas za nenehno učenje,
  8. prepoznate pomen in vrednost, da vračate dobro družbi in ljudem okoli vas.

KAKO POTEKA PROGRAM

Pozabite na čakanje v prometnih zamaških, prestavljanje sestankov zaradi vašega izobraževanja in iskanja varstva za otroke zaradi vaše večdnevne odsotnosti. Program Manifestacija denarja™ je oblikovan tako, da vam omogoča učenje kar iz vašega domačega naslonjača in prilagojeno vašemu urniku. Tako boste prihranili čas vožnje, potne stroške in morebitne stroške bivanja in vaše šolanje uvrstili v vaš urnik po vaši želji. Ko se pridružite, boste prejeli e-pošto z vašim geslom in TAKOJŠEN DOSTOP do spletnega učnega centra, ki vključuje vse, kar potrebujete za začetek. Ko se program začne, boste 21 dni zapored dobivali dostop do novih vsebin.

BONUSI:

USPEŠNE ZGODBE:

Ksenija Bažon 

Po delavnici Manifestacija denarja sem manifestirala novo kariero in boljše odnose doma. Počnem to kar res uživam in iz dneva v dan dobivam nove prihodke. Naučila sem se, kaj pomeni dobro čustveno stanje in manifestiranje v takem stanju. Dobro čustveno stanje je enako, kot če v temni sobi prižgeš luč. Vse je drugače, vse je svetlo, obetajoče, navdihujoče… Ja, tudi to je obilje. Zadovoljna sem tudi, ko dobivam pohvale in mnenja zadovoljnih strank. Neprecenljivo. Hvaležna sem za vso znanje in vse korake, ki sem jih naredila.

Matejka Kucler

V program manifestacija denarja sem se prijavila iz čistega firbca. Moram pa rečt, da sem bila prijetno presenečena. Že Aleksander kot predavatelj je top, vedno kaj novega slišiš in obnoviš že slišano. Hvaležna sem za vse besede in očitno sem si tudi to zmanefistirala kot tudi razne on line tečaje (ko je bila karantena) prav tako dobre odnose in pozitivno naravnanost. Denar je prihajal iz pričakovanih in nepričakovanih virov. In se vedno prihaja 👌. Kot dodaten pozitiven stranski učinek je bil, da sem postala bolj fit in izgubila 7 kg….skratka manifestacije se dogajajo, samo vprašati moraš na pravi način po njih. Hvala.

Marija P.

Po delavnici Manifestacija denarja sem končno zamenjala kaotično delovno okolje s službo, v kateri uživam in se bolje počutim, s tem sem si tudi izboljšala svoje finančno stanje. Tega sicer nisem pričakovala ob prijavi, vendar sem po tej online delavnici postala tudi veliko bolj pozitivna oseba. Hvala, da obstajate in pomagate 🥰.

POGOSTO ZASTAVJENA VPRAŠANJA:

Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. Na začetku sem s težavo prišel do denarja, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, vendar sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Verjamem, da bo tudi vam uspelo, saj je investicija v vas in vaše znanje investicija, ki vam prinese najvišje obresti. Z istim razmišljanjem kot ste ga imeli do sedaj ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Za preboj na področju financ potrebujete investirati v vas in v nova znanja. Ravno zaradi tega, ker trenutno nimate dovolj denarja, morate narediti ta premik, da boste v prihodnosti imeli denar za vse, kar želite in potrebujete.

Ne skrbite. Vsak dan bo naložena nova vsebina, ki si jo boste ogledali skladno z VAŠIM urnikom. Seveda priporočam, da za to vsak dan določite čas v vašem koledarju in se tega držite. Zakaj? Ker je pomembno, da konsistentno VSAK DAN delate na tem, da se učite in spreminjate vašo naravnanost iz »revne« v »milijonarja«. Jeste tudi najbrž vsak dan, kajne?

Ko boste končali spletni program Manifestacija denarjaTM na Mastermind akademiji, boste v prvi vrsti drugače razmišljali o denarju in vašem finančnem stanju. Razmišljali boste kot »milijonar«. In ker boste razmišljali kot »milijonarji«, boste vaša vedenja usmerili v aktivnosti, s katerimi boste manifestirali denar v vaše življenje. To ne pomeni, da boste to počeli le 21 dni, ko bomo skupaj v programu. To pomeni, da se boste v teh 21 dneh naučili, kako razmišljati in se vesti kot »milijonar«, zato, da boste to počeli vse do konca vašega življenja. Vsak dan znova.

Vaš certifikat bodo vaši rezultati in hvaležen in vesel bom, ko jih boste delili s svetom ter tako tudi drugim pokazali, da se dá, da je mogoča manifestacija denarja.

Vsi imamo na voljo 24ur na dan. Pomembno je, kako čas razporedimo. Vsak dan vam bo na voljo modul, nekateri moduli so krajši in lahko trajajo manj kot deset minut, nekateri daljši. Vsebine so vam na voljo in vam ostanejo nič več, kot do konca življenja. Važno je, da si vzamete čas, da lahko spremenite vaše življenje in vašo prihodnost.

Delite na socialnih omrežjih:

1 mnenje za Spletni program MANIFESTACIJA DENARJA

klemen (preverjena stranka)

dobro,..

Dodaj mnenje

Cena

394.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X