Spletna delavnica: Postavite poslovni model članstva

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

2,436.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Postavite poslovni model članstva

Članstvo je temeljni poslovni model, ki v zadnjih letih doživlja neverjeten razcvet, saj prinaša številne prednosti tako za podjetja kot njihove stranke. Omogoča zlasti večjo stabilnost in predvidljivost prihodkov, pa tudi hitrejšo rast in učinkovitost poslovanja brez dodatnega stresa, predvsem pa krepi zvestobo in občutek pripadnosti kupcev.

Kaj boste na delavnici pridobili?

Vsem udeležencem online tečaja podarjamo naslednje BONUSE:

Termini in potek online tečaja;

Začetek 31. marca 2022.

Vsebine dobite postopoma v 8 modulih, v spletni učilnici.

+ 4x Zoom srečanj

Z vami bova Aleksander Šinigoj in Andreja Frankovič

Dr. Aleksander Šinigoj je podjetnik, mož, oče, avtor 7 knjig, predaval je v 22 državah, na 4 kontinentih. Pomaga podjetnikom in coachem, da postavijo svoj uspešen coaching posel. Aleksander je Master trener NLP in tudi trener pri Tony Robbinsu, št. 1 predavatelj za osebno in poslovno rast na svetu.

Andreja Frankovič je »zaljubljena« v članske skupnosti in se zelo dobro znajde na obeh straneh; kot predavateljica in (so)ustanoviteljica članstva na eni ter kot članica/naročnica več skupnosti na drugi strani. Je tudi licenciran in certificiran NLP coach, mojster praktik NLP in mojster praktik hipnoze. Formalni študij je sicer zaključila na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Delite na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

2,436.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X