Sprostitev in notranji mir

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Vrvež vsakdana ljudem povzroča stres in skrbi. Zaradi tega veliko ljudi pozabi, kako pomembno je, da se sprostijo. Morda ste tudi vi nenehno napeti in nemirni, rezultati v vašem življenju pa zaradi tega daleč od želenih. Dr. Aleksander Šinigoj, avtoriteta na področju osebne in poslovne rasti, vam s pričujočo transmeditacijsko zgoščenko pomaga, da se sprostite in čutite notranji mir. Sproščeni in umirjeni boste lahko lažje premagovali vsakodnevne naloge in končno uživali v vašem sanjskem življenju.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X