Cena 21.00 z DDV

Podrobnosti
language
Language: Slovenščina
access_time
7 hours on-demand video
playlist_add_check
Število strani: 135
spellcheck
Study Level: Intermediate
terrain
Knjiga

Opis knjige:

V knjigi Premik nam dr. Wayne W. Dyer razloži kako dati našim življenjskim ambicijam pravi pomen. Ta premik v notranjosti človeka onemogoči občutke razklanosti, razsvetli duhovno povezanost in nam pomaga, da se iz življenja, kjer nas je nadzoroval sebični ego, dvignemo na drugo raven, kjer naša dejanja vodi višji namen.

Medtem ko se oddaljujemo od jutra življenja in z njim povezanega ega, ki nas je skušal nadzorovati, in vstopamo v popoldan (in večer), kjer kraljujeta smisel in namen, bomo srečali tudi nekaj nepričakovanih dogodkov, ki nas bodo spremljali na naši novi poti. Gotovo bomo na začetku naleteli na padec ali neuspeh, vendar moramo vztrajati in dopustiti, da nam prav ti začetni padci dajo energijo za našo pot spremembe.

Premik ne pomeni, da izgubljamo naš zagon in vse ambicije, ampak da postanemo željni novih, še neprehojenih poti. Moramo se potruditi, da bo naše življenje temeljijo na resničnem izkustvu smisla in občutkov smotrnosti, ne pa na večnih zahtevah in lažnih obljubah ega.

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in predavatelj s področja osebnostne rasti. Je avtor več kot tridesetih knjig, avtor radijskih postaj in motivacijskih video posnetkov, tes gost v številnih televizijskih in radijskih oddajah po vsem svetu. 

Avtor: dr. Wayne W. Dyer

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
21.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “The Shift”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja