The Shift

Avtor

Dr. Wayne W. Dyer

Kategorije

/

Cena

21.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis knjige:

V knjigi Premik nam dr. Wayne W. Dyer razloži kako dati našim življenjskim ambicijam pravi pomen. Ta premik v notranjosti človeka onemogoči občutke razklanosti, razsvetli duhovno povezanost in nam pomaga, da se iz življenja, kjer nas je nadzoroval sebični ego, dvignemo na drugo raven, kjer naša dejanja vodi višji namen.

Medtem ko se oddaljujemo od jutra življenja in z njim povezanega ega, ki nas je skušal nadzorovati, in vstopamo v popoldan (in večer), kjer kraljujeta smisel in namen, bomo srečali tudi nekaj nepričakovanih dogodkov, ki nas bodo spremljali na naši novi poti. Gotovo bomo na začetku naleteli na padec ali neuspeh, vendar moramo vztrajati in dopustiti, da nam prav ti začetni padci dajo energijo za našo pot spremembe.

Premik ne pomeni, da izgubljamo naš zagon in vse ambicije, ampak da postanemo željni novih, še neprehojenih poti. Moramo se potruditi, da bo naše življenje temeljijo na resničnem izkustvu smisla in občutkov smotrnosti, ne pa na večnih zahtevah in lažnih obljubah ega.

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in predavatelj s področja osebnostne rasti. Je avtor več kot tridesetih knjig, avtor radijskih postaj in motivacijskih video posnetkov, tes gost v številnih televizijskih in radijskih oddajah po vsem svetu. 

Avtor: dr. Wayne W. Dyer

Delite na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

21.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov

Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov, predavatelj in avtor. Kljub temu, da je svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X