Vaše osebno poslanstvo in smisel

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Ljudje, ki živijo svoje poslanstvo, so bolj zdravi in srečni ter bolj uživajo v življenju. Vidijo smisel v svojem delu in ustvarjanju. Če ste na razpotju v življenju in še iščete, kaj je vaše poslanstvo, zakaj ste na tem planetu, kaj je smisel, je morda zdaj pravi čas, da to ugotovite. V tej transmeditacijski zgoščenki vas dr. Aleksander Šinigoj usmeri na pot iskanja in spoznavanja sebe. Sprostite se in se poglobite vase. Odkrijte vaše osebno poslanstvo in ga zaživite v vsej svoji veličini.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X