Zajtrk za dušo (Dobrojutrnica)

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/

Cena

24.97 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Včasih je dovolj ena misel, ena iskrica upanja, en trenutek čiste, neskončne, brezpogojne ljubezni, da naredite preboj in spremembo v svojem življenju.

Upajte in zaupajte. Dandanes se zaradi hitrega tempa življenja veliko ljudi sooča s pomanjkanjem časa za branje in osebnostno rast. Ujeti v vrtiljak negativnih dogodkov in novic so vse bolj čemerni in nezadovoljni z njihovim življenjem. Vedo, da bi za drugačne rezultate v njihovem življenju morali nekaj spremeniti, vendar ne najdejo pravega trenutka ali si preprosto ne vzamejo časa zase.

Prav zaradi tega je pomembno, da nahranite vašo dušo z dobrimi mislimi in lepimi občutki. Dr. Aleksander Šinigoj, NLP Master trener, priznan motivacijski govornik in avtor uspešnic s področja osebnostne rasti, nam v knjigi Zajtrk za dušo – Dobrojutrnica ponuja preko 200 misli in kratkih zgodb, ki nam pomagajo v nekaj sekundah spremeniti naše misli. Naj bo to zjutraj, tekom dneva ali zvečer, potrebujete le nekaj sekund, da odprete knjigo na naključni strani in preberete pozitivno misel, ki vam bo pomagala spremeniti vaše misli.

Spremenite vaše misli in spremenili boste vaš svet in vaše življenje. Izberite pozitivno misel. Izberite Zajtrk za dušo.

Predstavitveni posnetek o knjigi si oglejte tukaj.

OB NAROČILU KNJIGE PREJMETE TUDI NASLEDNJI BONUS:

Brezplačni hipnotični posnetek za prenos ob nakupu knjige.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Želite prelistati knjigo?
Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Delite na socialnih omrežjih:

1 mnenje za Zajtrk za dušo (Dobrojutrnica)

Ambrož (preverjena stranka)

Knjiga za vsakodnevno hranjenje in napolnitev duše s pozitivo. Med drugim te tudi spodbudi k razmišljanju v pravo smer, da začneš razmišljati o dobrih stvareh. In ko je duša in telo napolnjena z pozitivo se začne odražati še na dejanjih, in postane vse samo še lepše. Čez nekaj časa ugotoviš da je življenje res lahko lepo.

Dodaj mnenje

Cena

24.97 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X