Cena 24.97 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Število strani: 185
terrain
Knjiga

Opis knjige:

Včasih je dovolj ena misel, ena iskrica upanja, en trenutek čiste, neskončne, brezpogojne ljubezni, da naredite preboj in spremembo v svojem življenju.

Upajte in zaupajte. Dandanes se zaradi hitrega tempa življenja veliko ljudi sooča s pomanjkanjem časa za branje in osebnostno rast. Ujeti v vrtiljak negativnih dogodkov in novic so vse bolj čemerni in nezadovoljni z njihovim življenjem. Vedo, da bi za drugačne rezultate v njihovem življenju morali nekaj spremeniti, vendar ne najdejo pravega trenutka ali si preprosto ne vzamejo časa zase.

Prav zaradi tega je pomembno, da nahranite vašo dušo z dobrimi mislimi in lepimi občutki. Dr. Aleksander Šinigoj, NLP Master trener, priznan motivacijski govornik in avtor uspešnic s področja osebnostne rasti, nam v knjigi Zajtrk za dušo – Dobrojutrnica ponuja preko 200 misli in kratkih zgodb, ki nam pomagajo v nekaj sekundah spremeniti naše misli. Naj bo to zjutraj, tekom dneva ali zvečer, potrebujete le nekaj sekund, da odprete knjigo na naključni strani in preberete pozitivno misel, ki vam bo pomagala spremeniti vaše misli.

Spremenite vaše misli in spremenili boste vaš svet in vaše življenje. Izberite pozitivno misel. Izberite Zajtrk za dušo.

Predstavitveni posnetek o knjigi si oglejte tukaj.

Avtor: Aleksander Šinigoj

Zajtrk za dušo motivacija

Želite prelistati knjigo?

Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 2 Glasov
24.97 z DDV
2 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
  • Helena(verified owner)

    Zelo se veselim knjige

  • Igor(verified owner)

    Zato, ker ste se potrudili z podnapisi. Bom naročil to knjigo za srečo. Hvala! Lp

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja