Zakon privlačnosti: Shujšajte in dosežite idealno telesno težo

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Prekomerna telesna teža je problem mnogih ljudi. Nezdrava hrana, preveč hrane, premalo gibanja, stres so le nekateri dejavniki, ki vplivajo na prekomerno telesno težo. Morda tudi vas obremenjujejo številke na osebni tehnici, morda vam zaradi prekomerne teže nagaja zdravje, morda vse težje opravljate svoje delo ali se počutite manj samozavestni. S pomočjo te transmeditacijske zgoščenke boste lahko spremenili vaše misli in dosegli idealno telesno težo. Ob spremembi prehrane se posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za prehrano.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

24.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X