Zaščita pred negativnostjo

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Negativnost okrog vas, vam jemlje energijo in moč. Omejuje in prenaša se na vsa področja vašega življenja. Vsaka negativna misel vpliva na vaše obnašanje in vaš odnos do sveta, ki vas obdaja.

Negativne misli vam onemogočajo, da živite sproščeno, uspešno in kvalitetno življenje. Pomembno je, da negativen odnos prepoznate in ga znate spremeniti. Zaščita pred negativnostjo je nujna, če želite priti do preboja.

Skozi 15 minutni visokokakovostni posnetek hipnoze Zaščita pred negativnostjo dr. Aleksandra Šinigoja se naučite kako negativne misli preusmeriti v pozitivne. Začnite, ne glede na situacijo, vedno razmišljati pozitivno. Izboljšajte svoje mentalno stanje in se usmerite k dobrim stvarem, ki vas obkrožajo.

Več o hipnozi ter kako deluje si lahko preberete tukaj. Najbolj radovedni lahko pokukajte v zakulisje snemanje zgoščenk hipnoze tukaj. 

Kako deluje zgoščenka s hipnozo Zaščita pred negativnostjo ?

Na posnetku boste slišali prijeten sproščujoč Aleksandrov glas z meditativno glasbo v ozadju. Posnetek poslušajte vsaj 21 dni zapored vsak večer pred spanjem ali zjutraj med prebujanjem ali kadarkoli, ko se lahko povsem sprostite in umirite. Za boljše delovanje posnetka uporabite slušalke. Med posnetkom boste lahko nekatere zvoke slišali z leve stran in nekatere z desne. Včasih se bodo glasovi med seboj prekrivali. Vse je narejeno z namenom, da programiramo vaš um, da se sprostite in umirite. V tem zelo dovzetnem sproščenem stanju boste slišali številne neposredne in post hipnotične sugestije in skrbno izbrane vizualizacije in afirmacije. Morda boste med poslušanjem posnetka lahko zaspali, kar je čisto v redu, saj vaš nezavedni del uma lahko sliši vse in zaznava nova znanja in učenje. Ob koncu posnetka vas bo Aleksander s sugestijo povabil, da se vrnete v budno stanje.

Znotraj posnetka dobite še posebno darilo. Za dodatne informacije o ostalih avdio programih in prijavo na delavnice Mastermind akademije, obiščite spletno stran www.mastermindakademija.com ali pišite na [email protected]. Ko se boste prijavljali na delavnice, napišite pod opombe, da ste poslušali ta posnetek in kakšen se vam je zdel.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje nista dovoljena brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo in prepričljivostjo.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

119.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X