Zgoščenka po vaši meri Aleksandra Šinigoja

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

1,997.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Zgoščenka po vaši meri Aleksandra Šinigoja

Niste našli prave zgoščenke za svoj izziv oziroma cilj?

Sporočite nam, kaj bi radi spremenili v življenju, kaj bi radi odpravili, kaj bi radi dosegli in za vas posnamemo zgoščenko, ki je narejena po meri.
Visokokakovostni posnetek hipnoze dr. Aleksandra Šinigoja vam bo pomagal, da programirate svoj um in premagate izziv oziroma dosežete zadani cilj.

Kaj vključuje storitev:

– ugotavljanje ovir, ki jih imate trenutno v življenju, da niste še dosegli ali dobili tega, kar si želite,
– izbira ustrezne indukcije, ki je primerna za konkretno oviro;
– izbira ustrezne tehnike za spremembo in odpravo ovire;
– priprava scenarija za snemanje;
– snemanje zgoščenke (dr. Aleksander Šinigoj);
– pregled posnetka in urejanje končne verzije;
– izbira glasbe za ozadje;
– sinhronizacije posnetka in glasbe;
– poslušanje in preverjanje končne verzije;
– predaja zgoščenke naročniku.

Hipnoza je edinstveno učinkovita pri programiranju uma za premagovanje ovir in doseganje želenih rezultatov ter na naraven način razvije pozitiven odnos do življenja, brez kakršnihkoli škodljivih stranskih učinkov. Na posnetku boste slišali prijeten sproščujoč Aleksandrov glas z meditativno glasbo v ozadju. Posnetek poslušajte vsaj 21 dni zapored vsak večer pred spanjem ali zjutraj med prebujanjem ali kadarkoli, ko se lahko povsem sprostite in umirite. Za boljše delovanje posnetka uporabite slušalke. Med posnetkom boste lahko nekatere zvoke slišali z leve stran in nekatere z desne. Včasih se bodo glasovi med seboj prekrivali. Vse je narejeno z namenom, da programiramo vaš um, da se sprostite in umirite. V tem zelo dovzetnem sproščenem stanju boste slišali številne neposredne in post hipnotične sugestije in skrbno izbrane vizualizacije in afirmacije, ki vam bodo pomagale premagati ovire in doseči zastavljeni cilj.

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje niso dovoljeni brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo prepričljivostjo.”

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

1,997.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X