Cena 24.97 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Število strani: 152
terrain
Knjiga

Opis knjige:

Dr. Aleksander Šinigoj v knjigi Zmoreš. Čudovita moč je v tebi, razkriva njegove osebne in poslovne pretresljive trenutke in bralcem pokaže, kako prisluhniti klicu in zaživeti življenje, ki si ga želijo. Skorajda ni človeka, ki se kdaj ne bi počutil na tleh. Morda ste sami prav tem trenutku na tej točki, ko se vam zdi, da ni upanja, da nimate več moči, da bi se borili. Morda trpite. Morda ne spite ponoči. Morda v situaciji, v kateri ste, in iz pogleda, kako sedaj gledate na svet, ne vidite luči na koncu predora.

Ljudje so pogosto razočarani in nezadovoljni s svojim življenjem. Razloge za slabe rezultate iščejo na napačnih mestih in se sprašujejo zakaj se prav njim vse to dogaja.

Knjiga Zmoreš. Čudovita moč je v tebi vam bo pomagala, da

 • ugotovite, kdo je vaš največji sovražnik,
 • postavite sebe na prvo mesto,
 • ustvarjate in delate dobro,
 • določite smer, kam bi radi šli,
 • imate vse, kar si želite, odnose, srečo, denar, zdravje, avtomobil, hišo,
 • verjamete vase, da zmorete.

Posnetek o knjigi si oglejte tukaj. 

Avtor: Aleksander Šinigoj

Zmoreš čudovita moč je v tebi

Želite prelistati knjigo?

Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 2 Glasov
24.97 z DDV
2 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Alenka Megušar

  Knjiga “Zmoreš, čudovita moč je v tebi” na preprost in berljiv način podaja ključne informacije o miselni naravnanosti, ki je potrebna za uspeh in zadovoljstvo v življenju. V najstniških letih se posameznik iz otroka oblikuje v odraslo osebnost in se sooča s številnimi izzivi in novostmi, zato je še posebej pomembno, da ima v tem času pravo notranjo komunikacijo. Knjiga spodbuja samozavest, vztrajnost, enostavne vendar učinkovite tehnike za odpravljanje strahov in odlašanje, spodbuja vero v uspeh in vase, pokaže kako si je treba zastaviti cilje, jim slediti in kaj je res pomembno v življenju (večje od nas samih). Vsak najstnik lahko v knjigi prepozna del sebe in se nauči neprecenljivih življenjskih lekcij o katerih ne učijo v šoli in o katerih se marsikje ne pogovarjajo doma. Priporočam!

 • Dominik

  Vrhunskoo

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja