Business Coach 5T – Coaching Masterclass | Aleksander Šinigoj

5T BUSINESS COACH

Vas zanima kako zgraditi posel in pridobiti stranke za coaching? Obiščite delavnico 5T Business Coach – 5TIER Coaching Masterclass in poiščite odgovore na vsa vaša vprašanja povezana s coaching-om.

Bi radi postali business coach? Vas zanima kako zgraditi posel...?

Vas zanima kako zgraditi posel in pridobiti stranke za coaching? Obiščite delavnico 5T Business Coach – Postavite 5 nivojski coaching posel in ustvarite preko 100.000 EUR letnih prihodkov!

5 Tier Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v EUR. 

Kmalu bo 10 let od kar sem že asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju NLP. 13 leto (z nekaj pavze vmes) sem tudi prostovoljec pri Anthony Robbinsu, zaradi svojega truda in prispevka sem napredoval in postal Senior Leader. Sodeloval sem s številnimi svetovnimi imeni na področju coachinGa in predavateljstva. Predvsem pa sem se iz lastnih izkušenj naučil, kako coaching posel in kako predavateljski posel postaviti iz 0. Vse kar sem se naučil pri dr. Bandlerju, pri Tony Robbinsu, pri vrhunskih mentorjih in coachih iz vsega sveta bom sedaj delil z vami.

Termini in potek:

Naslednja delavnica z začetkom oktobra 2023.

ONLINE

Na delavnici se boste naučili in praktično delali na naslednjih področjih:

  • Modul 1: SAMOZAVEST – Mentalni vrednostni preboj
  • Modul 2: STRUKTURA – Planer coaching posla
  • Modul 3: SISTEM – 5-Tier Coaching
  • Modul 4: STRATEGIJA – Avtomatiziran 24/7 klientomat
  • Modul 5: PRODAJA – 95 % zaključek v 4 korakih
1. srečanje v živo bo 
  • 25. oktobra 2023, od 16.00 do 20.00
  • in 26. oktobra 2023, do 9.00 do 17.00
 

1x na mesec v živo, predvidoma od 15.00 do 20.00, v Ljubljani, z asistenti

1x tedensko online posamično srečanje z asistenti

April 2024 Priprava na Multispeaker dogodek z Aleksandrom

Junij 2024 Zaključek tečaja

Naslednja delavnica z začetkom 25. oktobra 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Komu je delavnica namenjena: Delavnica je namenjena vsem, ki že imate nekaj predznanja vsaj iz 1 izmed naslednjih področij: NLP, hipnoze, coachinga, theta healinga, reiki, masaže, terapije …

Komu delavnica ni namenjena: Če še niste obiskali nobene delavnice s področja osebnostne rasti, potem delavnica ni za vas. Delavnica tudi ni za vas, če niste pripravljeni res intenzivno delati in stopiti na trg ter se predstaviti javnosti.

Na delavnici se boste naučili in praktično delali na naslednjih področjih:

Kaj se boste na delavnici naučili:

Naslednja delavnica z začetkom 25. oktobra 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vsem udeležencem delavnice podarjamo tudi 8 BONUSOV za lažji začetek:

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 25. oktobra 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Manja Ostrelič - udeleženka programa 5TBC

Andreja Frankovič - udeleženka programa 5TBC

Marjanca Trščinar Antić - udeleženka programa 5TBC

Nataša Medved - udeleženka programa 5TBC

Urša Milavec - udeleženka programa 5TBC

Shpresa Rupar - udeleženka programa 5TBC

Moja garancija za vaš uspeh

GARANCIJA: Z delavnico vam ne morem jamčiti, da boste zaslužili že v prvem letu več kot 100.000 EUR z vašimi predavanji ali coachingi. Lahko pa vam obljubim, da bom naredil vse, kar je v moji moči, vam predal vse znanje, ki je v moji moči, da boste naredili preboj, ki si ga želite in se lahko kasneje ekskluzivno posvetili temu, kar je vaše poslanstvo. Garantiram tudi, da boste dobili vsaj 10x toliko vrednosti, kot boste zanjo plačali. Delavnica je primerna tudi za podjetnike in vodje, da znajo svoje produkte in storitve pravilno “zapakirati”.

POZOR – delavnica je namenjena temu, da se boste naučili, kako postaviti coaching posel. O coachingu se bomo pogovarjali samo z vidika tega, kako lahko vaša znanja zapakirate v pakete, kaj boste dali v 1. nivo coachinga, kaj 2. nivo coaching, kaj v 3. nivo coachinga itd. Seveda se bomo pogovarjali kako coaching predstaviti, kako prodati oz. zaključiti stranko na brezplačnem srečanju itd. O business coachingu se bomo pogovarjali vsebinsko na način – kaj, kje, kako in komu ponuditi, tako da bomo zagotovo šli v vsebino vašega dela. Ne bomo pa se učili npr. coaching tehnik.

Pred prijavo potrebujete pametni telefon, ki ima kamero – danes jo ima praktično že vsak telefon. Prosim, da ne kupujete novega telefona, ker je ta, ki ga imate že sedaj čisto v redu. Potrebujete mikrofon za ta telefon (cca 30 EUR), potrebujete stojalo za telefon (od cca 5 EUR do 80 EUR), potrebujete FB stran (brezplačno) in/ali spletno stran. Tudi če nič od tega nimate, lahko kupite oz. naredite naknadno. Priporočeno opremo vam bomo pokazali in tudi dali linke, kjer si jo lahko kupite. Na delavnice prinesite svoj prenosnik.

Ne moremo vam dati 100% in absolutne garancije, da boste že prvo leto zaslužili 100.000 EUR. Če boste implementirali vse, kar se bomo dogovorili na delavnici je zelo, res zelo velika verjetnost, da boste imeli toliko prometa že prvo leto. Vendar je nemogoče 100% garantirati, ker je odvisno koliko časa boste namenili temu (če boste to počeli poleg službe, lahko traja nekoliko dlje), odvisno je tudi od tega ali ste že dovolj suvereni pred kamero oz. telefonom itd. Vendar – z znanjem in tehnikami ter obilo dobre volje boste zlahka naredili finančni preboj.

Pogoj za udeležbo na delavnici je, da ste prej že opravili kakršnokoli drugo delavnico, ki vam je dala določeno znanje – npr. Reiki, NLP, hipnoza, coaching, EFT, itd, s katerim lahko pomagate ljudem. Če to znanje imate, boste na tej delavnici dobili znanje, kako definirati ciljno publiko, kako tržiti storitve, kako narediti pakete, kako ovrednotiti pakete, kako prodati in dobiti denar, kako postaviti 5 nivojski business coaching, kako dobiti pasivne prihodke iz coachinga, kako pomagati ljudem in kako služiti denar tudi, ko spite. Izjemoma je možno tudi obratno, da najprej naredite to delavnico, šele potem pa greste po dodatno znanje, vendar morate imeti vsaj približno idejo, kako bi radi pomagali ljudem na trgu.

Plačilo na obroke je mogoče, vendar morate vsaj 50% zneska poravnati pred začetkom delavnice. Enkratno plačilo v celoti vam prinaša še en poseben dodaten bonus. Če imate kreditno kartico, ki omogoča obroke dobite obroke + bonus. Kaj je dodaten bonus, če takoj plačate v celoti oz. s kreditno kartico? Za 1 dan lahko od 8 do 16. ure brezplačno najamete naš studio z vso opremo.  

Spremljajte me preko Zoom/Skype povezave:

V kolikor ne morete priti v živo, se lahko prijavite preko spleta in ste z nami preko Zoom/Skype povezave. Vse tudi snemamo in dobili boste tudi posnetke, pri tem pa podpišete, da čisto nihče drugi teh posnetkov ne bo dobil. Glede na to, da sem zadnjih 15 let zbiral ta znanja pri največjih coaching in trenerjih na svetu, prepotoval res vse kontinente, je cena – verjemite – res zelo, zelo ugodna. S tem, ko pridete na delavnico in dobite to akcijsko ceno, se zavezujete, da boste v zameno za ta velikanski popust, ko dosežete 100.000 EUR posneli in/ali zapisali pohvalo.

Kaj pa, če se ne želim izpostaviti v javnosti?

Recimo, da imate cilj, da zaslužite kot coachi 100.000 € letno. Če je to vaš cilj lahko to naredite tako, da imate 1 stranko, ki vam plača 100.000 €. Za to ne potrebujete skoraj nič promocije. Lahko imate 10 strank, ki vam plača vsaka 10.000 €, potrebujete nekoliko več promocije. Lahko imate 100 strank, ki vam plačajo 1000 €, za to potrebujete še malo več promocije. Lahko imate 1000 strank, ki vam vsaka plača 100 €. Za to potrebujete še več promocije, kajti greste že na masovni trg. Zelo je odvisno od poslovnega modela, ki ga boste izbrali. V vsakem primeru morate spremeniti mindset in se manj ukvarjati s tem, kaj si bodo drugi mislili o vas, temveč se morate ukvarjati s tem, kaj bi v resnici radi naredili in pomagali ljudem. Vedno bodo ljudje, ki se vam bodo smejali, ne bodo prijazni z vami itd. To niso vaše stranke. Veliko ljudi pride na moje brezplačne delavnice, vendar to niso vse moje stranke. Posvetite fokus vašim strankam. Delavnico vodim sam. Znotraj coaching klicev, ki jih bomo imeli v živo online in/ali na naših 4 mastermind srečanjih, bom lahko imel goste. Zagotovo je, da bom imel gosta na temo Facebooka/Googla. Prav tako vam bo moja ekipa vam bo v oporo in v poporo.

Kot pravi Oprah: “Ni večjega darila, ki ga lahko dobite takrat, ko se dejansko odzovete na vaš klic, na klic, da pomagate ljudem in pomagate svetu.”

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Naslednja delavnica z začetkom 25. oktobra 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X