NLP MOJSTER PRAKTIK

NLP Mojster Praktik vam bo pomagal, da boste tehnike NLP Praktika obnovili, nadgradili in dejansko začeli uporabljati v praksi. Pomembno je, da bomo res veliko vadili, ter da boste znali narediti vaš lasten NLP.

Želim več informacij!
nlp mojster praktik

Če ste se z NLP že srečali in želite vaše znanje poglobiti in nadgraditi z novimi NLP tehnikami, je Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik prava delavnica za vas.

Znanja in tehnike, ki jih boste pridobili na Certificiranem in licenciranem NLP Mojstru Praktiku, vam bodo pomagala, da:

odpravite strahove, ki vam ne služijo,

izboljšate vaše odnose in komunikacijo z ljudmi okoli vas tako v osebnem kot v poslovnem življenju,

na preprost in umirjen način rešite konflikte,

dosežete idealno telesno težo,

odkrijete vaše poslanstvo,

naredite preboj v vaši karieri,

spremenite svet okoli vas s tem ko spremenite sebe; izkoristite vaš potencial,

si zastavite cilje in jih tudi dosežete.

Naslednja delavnica z začetkom 7. aprila 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Termini in potek NLP mojstra praktika:

7. april 2022, od 16.30 do 20.30, v živo

8. april 2022, od 9.00 do 17.30, v živo

8.-9. junij 2022 od 9.00 do 17.30, v živo

21. september 2022 od 16.30 do 20.30, v živo

22. – 24. september 2021 9.00 do 17.30, v živo

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Na delavnici NLP Mojster praktik boste:

prevetrili in definirali vaše vrednote in zloščili vaše cilje,

spoznali zakaj ljudje v določenih situacijah reagirajo kot reagirajo,

ugotovili vaše strategije in spoznali napredne NLP strategije za učenje, motivacijo, odločitve,

modelirali uspeh in odličnost ter se naučili odpravljanja ovir in preokvirjanja,

spoznali magijo besed, uporabo metafor in programiranje nezavednega uma,

se sprehodili po vaši časovni črti, ustvarili svojo NLP tehniko, delali veliko na sebi in svojem notranjem miru in sreči,

imeli mastermind skupino, s katero boste delili svoje cilje in sanje,

spremenili hierarhijo vrednoti, kar je ena izmed najmočnejšjih NLP tehnik,

veliko vadili, vadili, vadili in ponotranjili znanja NLP.

nlp mojster

Glavni cilj v okviru NLP Mojstra Praktika je, da VI naredite kvantni skok. Eni seveda, bi radi čakali. Radi bi še malo odlašali, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka za to, da končno preskočite v vaše novo življenje, ki si ga tako želite. Nič več čakanja.

Nič več nesporazumov znotraj družine ali s sodelavci. Kot NLP Mojstri Praktiki boste na dodobra spoznali sebe, vaše miselne procese in vzorce vedenja ter znali prepoznati in razumeti različne vzorce pri drugih. To vam bo pomagalo, da boste lažje in bolj umirjeno reševali morebitne nesporazume ali jih celo preprečili.

Nič več odlašanja in tavanja v temi. Čas je, da si postavite konkretne in pravilno definirane cilje, ki jim boste sledili z lahkotnim korakom, saj boste v vsakem trenutku vedeli, zakaj počnete kar počnete in kam ste namenjeni.

Nič več prebijanja iz meseca v mesec. Čas je, da izkoristite vaš neskončni potencial in ustvarite življenje, kot si ga želite. Karierno, finančno, poslovno naredite preboj in premik, ki si ga želite.

Warren Buffett pravi, da je investicija v znanje, najboljša investicija, ki jo lahko naredite. Transformacija, ki jo boste naredili na Certificiranem in Licenciranem NLP Mojstru Praktiku, je več kot le teoretično znanje. Vso teorijo boste nemudoma preizkusili v praksi, kar vam bo pomagalo, da se boste nekatere cilje lahko dosegli že tekom delavnice. Druge pa boste lažje in hitreje dosegli skladno z vašimi strategijami in vrednotami. Investirajte danes v svoje znanje – prijavite se na NLP Mojster Praktik.

Naslednja delavnica z začetkom 7. aprila 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Tudi če ne učite ali ne načrtujete, da bi učili NLP, je Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik narejen tako, da boste znanja in tehnike ponotranjili in z vašim zgledom predajali znanje NLP naprej.

In ko boste spretni v učinkovitem in uspešnem postavljanju ciljev, boste lahko priča neverjetnim rezultatom. Znati odločno in jasno povedati kaj počnete (tako na osebnem kot poslovnem področju) je nekaj, kar uspešni ljudje znajo zelo dobro v nasprotju z neuspešnimi. Zato se boste na NLP Mojstru Praktiku naučili modelirati ljudi, kar vam bo pomagalo, da opustite vedenja, ki vam ne koristijo in vaše vedenje in energijo usmerite v vaše novo življenje.

NLP Mojster Praktik na Mastermind akademiji je licenčni program, ki ga je preizkusilo – in dokazalo, da deluje – veliko število podjetnikov, vodij, športnikov, strokovnjakov z domala vseh področij (zdravniki, medicinske sestre, učitelji, psihologi, terapevti, …). Mame, očetje, zakonski pari, mladi, tisti v »krizi srednjih let« ali v tretjem življenjskem obdobju … Eni bolj, drugi manj odprti, eni bolj, drugi manj izkušeni, tudi tisti, ki šele začenjajo svojo pot, so vsak zase našli uspešno pot navzgor z uvedbo močnih NLP tehnik, ki so jih pridobili na NLP Mojstru Praktiku pri dr. Aleksandru Šinigoju. Govorimo o tem, da dr. Aleksander Šinigoj uči na način, ki vas popelje na neustavljivo pot osebne rasti … in ljudje okoli vas, vaši družinski člani, vaše stranke vas bodo zaradi tega občudovali in še bolj spoštovali.

Temelječ na filozofiji »spremeni sebe in spremenil boš svet okoli sebe«, ki je zasnovana, da poveča vaše samozavedanje, boste kot NLP Mojster Praktik oblikovali vaš slog vedenja, ki bo takoj ugodno vplival na vaše sodelovanje z drugimi. Vaš trud in investicija vase bosta dobro poplačana tako na osebnem kot na poslovnem področju.

”NLP Mojster Praktik je manjkajoča barva na platnu, ki naredi vaše življenje – osebno in poslovno – mojstrovino.”

Aleksander

Naslednja delavnica z začetkom 7. aprila 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Podrobneje o delavnici

Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik vas opremi z novimi kompetencami za uspeh tako na osebnem kot na poslovnem področju. Ne samo vi, tudi vaša družina, vaši prijatelji, vaše stranke bodo videli vrednost v vaši transformaciji, saj bo vaš zgled koristen in navdihujoč tudi zanje.

SKLOP 1: ZGRADITE TEMELJE IN POSTAVITE CILJE

Vaš trening se začne z ugotavljanjem in testiranjem ureditve vrednot, ki so vaš temelj za vse kar počnete v vašem osebnem in poslovnem življenju. Končno boste lahko vaše neuresničene želje in cilje uskladili z vašimi vrednotami in jih uresničili.

Na nlp mojster praktik boste spoznali:

kakšna je hierarhija vaših vrednot in katere vrednote vas vodijo v vaše sanjsko življenje,

kako postaviti cilje, ki bodo za vas tako pomembni, da ne boste več rekli »ampak«, ampak boste vsak dan znova motivirani, da jim sledite,

kako s členjenjem in loščenjem ciljev do vrhunskih rezultatov.

SKLOP 2: POSTANITE KROJAČ SVOJE USODE

Nlp mojster praktik vam bo omogočil, da boste ozavestili vaše nezavedne miselne vzorce (meta programe), ki usmerjajo vaše odločitve, vedenja, akcije in interakcije z drugimi, ter strategije, ki jih vi in drugi uporabljate za učenje, motivacijo in odločitve. To vam bo pomagalo bolje razumeti sebe in druge ter vam dalo vpogled v vaše vrednote, prepričanja, navade, vedenja, omejujoča prepričanja in samosabotažne vzorce.

Na nlp mojster praktik boste spoznali:

kako določen meta program kroji vaše življenje in okoliščine,

kako uporaben in učinkovit je določen meta program za vas,

kakšno spremembo potrebujete narediti, da bodo vaši rezultati presegli vsa vaša pričakovanja,

kako prepoznati meta programe sogovornikov in jih uporabiti pri pogajanjih in/ali reševanju konfliktov,

katere strategije uporabljate, ki vas vodijo k vašim ciljem in katere stran.

SKLOP 3: SPREMENITE OMEJUJOČA PREPRIČANJA

Ljudje kot edinstvena bitja pri komunikaciji uporabljamo besede. Le-te je mogoče uporabiti tudi, kadar želite doseči, da nekdo razišče več možnosti in priložnosti ter razširi model sveta.

Spoznali boste:

katera prepričanja vam koristijo in katera vas omejujejo,

kako pri sebi in drugih doseči trajne spremembe z uporabo naprednih tehnik, kot je npr. verižni swish ali custom swish tehnika, ki je swish tehnika prilagojena vašemu zemljevidu sveta,

preprost model za doseganje sprememb, ki se vedno znova razvijajo in izboljšujejo. Uporabili ga boste lahko v današnjem hitrem tempu življenja, ko so spremembe edina stalnica, zato ni vedno smiselno in primerno, da sprememba, ki jo naredite, traja; pogosto je potrebno prilagoditi in izboljšati spremembo. Pripravljeni boste na hitre spremembe današnjega časa.

SKLOP 4: RAZŠIRITE MODEL SVETA

Ljudje kot edinstvena bitja pri komunikaciji uporabljamo besede. Le-te je mogoče uporabiti tudi, kadar želite doseči, da nekdo razišče več možnosti in priložnosti ter razširi model sveta.

Spoznali boste:

napredne tehnike preokvirjanja, ki vam bodo omogočile,

da boste znali spremeniti model sveta ter doseči želene rezultate pri sebi in pomagati drugim; Kako od usmerjenosti k problemu do usmerjenosti k rezultatu ali cilju,

kako z magijo besed nekomu pomagati, da spremeni model sveta in se premakne naprej.

SKLOP 5: UPOČASNITE ALI POHITRITE ČAS

Včasih se zdi, kot da spi, včasih vse prehitro beži – čas. Seveda minuta traja zmeraj enako, gre le za vašo percepcijo, vaš občutek, da enkrat traja dolgo, drugič kratko. Zdaj boste končno lahko upočasnili čas ali ga pohitrili.

Spoznali boste:

kakšna je vaša idealna časovna črta, kaj vam lahko prinese sprehod po časovni črti, kako spremeniti časovno črto, kako postaviti spremembe v preteklost, kako postaviti cilje na časovno črto,

kako upočasniti čas, kadar se vam zdi, da vam ga primanjkuje,

kako dolgotrajno čakanje v koloni doživeti kot kratko in zabavno izkušnjo.

SKLOP 6: PROGRAMIRANJE NEZAVEDNEGA UMA

To je mala tajna velikih mojstrov in kar NLP Mojster Praktik pri dr. Aleksandru Šinigoju ločuje od drugih. Vedeti, kako in kaj »sejati« v vaš nezavedni um, da boste avtomatično delali v smeri vaših ciljev in želja, je ključ, da jih dosežete. Ko boste programirali svoj um z namenom, boste povečali prodajo, postali telesno fit, izboljšali medosebne odnose in ljudje se vam bodo za vse to še zahvalili in vas občudovali.

Spoznali boste:

najmočnejše orodje za programiranje vašega uma, da spremenite vaša vedenja in naredite preboj,

kako vzpostaviti stik z nezavednim umom in izkoristiti neverjeten potencial, ki je v vas,

napredne tehnike programiranja uma, s katerimi bo vaše delo sinonim za odličnost,

umetnost in znanost dajanja pravilnih ukazov in sugestij nezavednemu umu, kar vam bo omogočilo, da boste pogosto celo presegli zastavljene cilje in se ob tem počutili odlično.

SKLOP 7: MODELIRANJE USPEHA

Pridobili boste vseživljenjsko znanje, kako modelirati uspeh. Naučili se boste kako prepoznati strategije uspešnih ljudi na vašem izbranem področju (družina, zdravje, zdravstvo, šolstvo, šport, politika, …) in jih implementirati v vaše življenje z namenom, da hitreje in lažje dosežete vaše cilje. Spoznali boste:

Spoznali boste:

kako koristno uporabiti čas z ljudmi, ki so uspešni na področju, na katerem tudi vi želite uspeti,

proces modeliranja in kako implementirati strategije in znanje, pridobljeno z modeliranjem, v vaše življenje,

katere besede in besedne zveze uporabljati in katere ne uporabljati, da dosežete vaše rezultate.

SKLOP 8: INTEGRACIJA ZNANJA NLP MOJSTRA PRAKTIKA

V življenju lahko obiščete veliko delavnic, preberete nešteto knjig, pridobite vrsto certifikatov, vendar vse skupaj ne pomeni veliko, če znanja, ki ga dobite, ne ponotranjite in uporabite v vašem vsakdanjem življenju.

Spoznali boste:

Načrt implementacije znanja v vaše življenje. Kako, kdaj in kje uporabiti posamezne NLP tehnike, da naredite preboj na osebnem in poslovnem področju.

Vso znanje in veščine NLP Mojstra Praktika boste prejeli v sproščenem in varnem okolju s pravšnjo mero humorja in zabave znotraj Mastermind družine s poudarkom na tem, da znanja integrirate in ponotranjite ter takoj začnete uporabljati v vašem življenju.

Vaš NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj se nenehno dodatno izobražuje in kot asistent večkrat na leto sodeluje z dr. Richardom Bandlerjem, soustanoviteljem NLP, kar je garancija za vas, da boste neposredno iz vira poleg navedenih dobili čisto sveža, nova znanja NLP.

Postanite član Mastermind družine!

Naslednja delavnica z začetkom 7. aprila 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vsem udeležencem delavnice NLP mojster praktik podarjamo še 3 BONUS online delavnice:

Prijavite se danes in prejmite 4 bonuse v skupni vrednosti 2000€ + DDV (za vas brezplačno) v podporo vašemu učenju in uspehu. Ko se prijavite, vam bomo v kratkem poslali datume za 3 bonus (brezplačne) online delavnice. Četrti bonus je dokument v katerem so zbrani modeli uspešnosti, 63 uspešnih ljudi z vsega sveta. Katere vsebine boste prejeli brezplačno si lahko ogledate spodaj (daljši opisi delavnic sledijo v nadaljevanju).

BONUS 1:
Od 0,00€ do 1.000.000€ – imate podjetje? Moderirajte svoj finančni in poslovni uspeh za še boljše rezultate.

BONUS 2:
NLP in avtentični vodja – naučili se boste kako voditi ljudi, delegirati naloge, motivirati, komunicirati.

BONUS 3:
Moški vs. ženske – kako se lahko rešite starih vzorcev, ki jih prinašamo v odnos in odpravite blokade.

BONUS 4:
63 modelov odličnosti – 10 nasvetov/oseba, tj. skupaj 630 nasvetov za odličnost, ki jih boste lahko vi uporabili v svojem življenju.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 7. aprila 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

BONUS 1 - OD 0 € DO 1.000.000 €

Iz »teorije« v prakso – na tej spletni bonus delavnici bomo modelirali finančni in poslovni uspeh. Z nami bo Aljoša Domijan, mentor, heker za rast in serijski podjetnik, ki pomaga vaš posel spremeniti v čudovito zgodbo, kamor bi morali priti tudi samorogi. Aljoša Domijan bo vsem tistim, ki želite imeti uspešna podjetja ali se šele podajate na podjetniško pot, tudi svetoval, kako začeti in predvsem kaj narediti, da bo vaša podjetniška pot uspešna. Če že imate podjetje ali pa bi ga radi imeli, bomo orodja NLP preusmerili za uporabo pri povečanju prodaje, rasti podjetja itd. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice so:

Kako se pripraviti, če bi radi začeli podjetniško pot? Vas zanima kaj so značilnosti hitro rastočih podjetij? 

Kako ustvarite team, s katerim boste hitreje rastli?

Čemu bi morali reči NE, da bi uspeli v poslu? 

Kako avtomatizirati vaše poslovanje? Ter številna druga podjetniška vprašanja …

BONUS 2 - NLP IN AVTENTIČNI VODJA

V okviru te spletne bonus delavnice boste izvedeli, katera so tista orodja, ki jih lahko iz NLP in iz drugih tehnik, uporabimo pri vodenju. Pomembno je, da se boste naučili voditi ljudi, delegirati naloge, motivirati, komunicirati itd. Postali avtentični vodja. Vodja, ki je to, kar je. Se ne pretvarja, uporablja svoj lasten stil vodenja, vendar ga podkrepi z vsemi orodji, ki jih bomo dobili v okviru NLP Mojstra praktika + v okviru delavnice. Vprašanja, ki jih bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice:

Kako lahko postanete tudi vi avtentični vodja z uporabo NLP?

Kaj lahko naredite s “težavnimi” sodelavci, katere tehnike lahko uporabite?

Katera vprašanja MORA imeti vodja v svoji orodjarni za vodenje?

Praktična orodja in napredne tehnike NLP, ki ji mora vodja vedno znova vaditi.

BONUS 3 - MOŠKI VS. ŽENSKE - ODPRAVITE BLOKADE

V tej spletni bonus delavnici vam dr. Aleksander Šinigoj predaja znanje iz delavnice Date with Destiny, ki jo izvaja Tony Robbins, in vam pomaga, da odkrijete vaše vzorce, ki jih prinašate v partnerski odnos in odpravite blokad. Vzorce ste lahko dobili od staršev, ko ste opazovali njun odnos, od ljudi, s katerimi ste bili obdani ali pa tudi od lastnih preteklih neuspešnih odnosov. S to “prtljago” hodite v nove odnose ali pa ste obtičali v odnosu, ki vas ne izpopolnjuje, kjer ni prave komunikacije ali razumevanja. Delavnica bo odkrila številne tabu teme, ki jih je nujno odkrito predebatirati, da boste lahko pomirjeni, brez blokad in prtljage živeli pristen partnerski odnos, bodisi s sedanjim, za tiste, ki ste samski, pa z bodočim partnerjem. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru BONUS delavnice so:

Kako se lahko rešimo starih vzorcev v odnosih? Kako odnos z materjo in kako odnos z očetom vplivata na vaš odnos s partnerjem?

 V čem je razlika med moškim in žensko? V čem smo si enaki? Kaj moški išče v odnosu, kaj ženka?

Kako najti idealnega partnerja, kaj sploh je definicija idealnega partnerja in ali idealni partner sploh obstaja?

Kako izboljšati odnos z obstoječim partnerjem in katera orodja uporabiti, da boste ustvarili harmonijo v svojem domu?

BONUS 4 - 63 MODELOV ODLIČNOSTI

Z našimi študenti smo modelirali 63 uspešnih ljudi na različnih področjih z vsega sveta, kot so Steve Jobs, Bill Gates, Mati Tereza, itd. in v angleškem jeziku zbrali njihove strategije, pravila in nasvete za uspeh. Za vsakega od njih boste dobili:

10 nasvetov, tj. skupaj 630 nasvetov za odličnost, ki jih boste lahko vi uporabili v svojem življenju.

Vse to (in še veliko več) boste izvedeli na delavnici NLP Mojster Praktik, ki jo izvaja dr. Aleksander Šinigoj. NLP Mojster Praktik vam bo pomagal, da boste tehnike NLP Praktika obnovili, nadgradili in dejansko začeli uporabljati v praksi, za doseganje svojih ciljev.

Izkoristite to priložnost in se še danes podajte na pot vašega uspeha.

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je osebna rast?

Osebna rast je mentalni in čustveni razvoj, ki nam kot posameznikom omogoča živeti polno življenje.

Kaj lahko naredim za svojo osebno rast?

Osebna rast je tesno povezana s spremembami. Ker se spremembi tako radi izogibamo, dokler ni nujna, se je koristno večkrat vprašati, koliko bo prijetna, varna cona udobja še udobna čez leto, dve ali čez pet let. Iskren odgovor vam bo morda pomagal ugotoviti, ali nista cena odlašanja in dolgoročno tveganje, ki ga to odlašanje povzroča, vendarle previsoka. Tako boste lažje sprejeli odločitev, da se podate v »boj«.

Kje naj začnem potovanje osebne rasti?

Potovanje osebne rasti lahko začnete s pomočjo branja knjig ali udeležbe na tečajih kot je naprimer NLP Praktik.

Kje najti motivacijo za osebno rast?

Motivacijo za osebno rast morate odkriti v sebi. Nihče ne more na to potovanje namesto vas. Verjetno poznate znani citat Marka Twaina, ki hrabri: »Čez dvajset let boste bolj razočarani zaradi tistih stvari, ki jih niste naredili, kot zaradi tistih, ki ste jih.« Zakaj bi tvegali, če veste, da vam bo nekoč žal?