NLP Mojster Praktik – licenciran, certificiran tečaj | Aleksander Šinigoj

NLP MOJSTER PRAKTIK

NLP Mojster Praktik vam bo pomagal, da boste tehnike NLP Praktika obnovili, nadgradili in dejansko začeli uporabljati v praksi. Pomembno je, da bomo res veliko vadili, ter da boste znali narediti vaš lasten NLP.

Če ste se z NLP že srečali in želite vaše znanje poglobiti in nadgraditi z novimi NLP tehnikami, je Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik prava delavnica za vas.

Znanja in tehnike, ki jih boste pridobili na Certificiranem in licenciranem NLP Mojstru Praktiku, vam bodo pomagala, da:

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Na delavnici NLP Mojster praktik boste:

Glavni cilj v okviru NLP Mojstra Praktika je, da VI naredite kvantni skok. Eni seveda, bi radi čakali. Radi bi še malo odlašali, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka za to, da končno preskočite v vaše novo življenje, ki si ga tako želite. Nič več čakanja.

Warren Buffett pravi, da je investicija v znanje, najboljša investicija, ki jo lahko naredite. Transformacija, ki jo boste naredili na Certificiranem in Licenciranem NLP Mojstru Praktiku, je več kot le teoretično znanje. Vso teorijo boste nemudoma preizkusili v praksi, kar vam bo pomagalo, da se boste nekatere cilje lahko dosegli že tekom delavnice. Druge pa boste lažje in hitreje dosegli skladno z vašimi strategijami in vrednotami. Investirajte danes v svoje znanje – prijavite se na NLP Mojster Praktik.

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Tudi če ne učite ali ne načrtujete, da bi učili NLP, je Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik narejen tako, da boste znanja in tehnike ponotranjili in z vašim zgledom predajali znanje NLP naprej.

In ko boste spretni v učinkovitem in uspešnem postavljanju ciljev, boste lahko priča neverjetnim rezultatom. Znati odločno in jasno povedati kaj počnete (tako na osebnem kot poslovnem področju) je nekaj, kar uspešni ljudje znajo zelo dobro v nasprotju z neuspešnimi. Zato se boste na NLP Mojstru Praktiku naučili modelirati ljudi, kar vam bo pomagalo, da opustite vedenja, ki vam ne koristijo in vaše vedenje in energijo usmerite v vaše novo življenje.

NLP Mojster Praktik na Mastermind akademiji je licenčni program, ki ga je preizkusilo – in dokazalo, da deluje – veliko število podjetnikov, vodij, športnikov, strokovnjakov z domala vseh področij (zdravniki, medicinske sestre, učitelji, psihologi, terapevti, …). Mame, očetje, zakonski pari, mladi, tisti v »krizi srednjih let« ali v tretjem življenjskem obdobju … Eni bolj, drugi manj odprti, eni bolj, drugi manj izkušeni, tudi tisti, ki šele začenjajo svojo pot, so vsak zase našli uspešno pot navzgor z uvedbo močnih NLP tehnik, ki so jih pridobili na NLP Mojstru Praktiku pri dr. Aleksandru Šinigoju. Govorimo o tem, da dr. Aleksander Šinigoj uči na način, ki vas popelje na neustavljivo pot osebne rasti … in ljudje okoli vas, vaši družinski člani, vaše stranke vas bodo zaradi tega občudovali in še bolj spoštovali.

Temelječ na filozofiji »spremeni sebe in spremenil boš svet okoli sebe«, ki je zasnovana, da poveča vaše samozavedanje, boste kot NLP Mojster Praktik oblikovali vaš slog vedenja, ki bo takoj ugodno vplival na vaše sodelovanje z drugimi. Vaš trud in investicija vase bosta dobro poplačana tako na osebnem kot na poslovnem področju.

”NLP Mojster Praktik je manjkajoča barva na platnu, ki naredi vaše življenje – osebno in poslovno – mojstrovino.”

Aleksander

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Podrobneje o delavnici

Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik vas opremi z novimi kompetencami za uspeh tako na osebnem kot na poslovnem področju. Ne samo vi, tudi vaša družina, vaši prijatelji, vaše stranke bodo videli vrednost v vaši transformaciji, saj bo vaš zgled koristen in navdihujoč tudi zanje.

Modul 1: Ciljna naravnanost

Za lažje razumevanje poglabljanja tehnik NLP, bomo na kratko obnovili znanja iz NLP Praktika, postavili in zloščili boste svoje cilje ter spoznali, kako lahko uporabite inverzni meta model z namenom, da osebo usmerite k rezultatu.

Modul 2: Preokvirjanje & magija besed

Naučili se boste, kako z magijo besed druge (ali sebe) preusmeriti od problema oziroma od izogibanja od nečesa, k osredotočanju na rezultat, kako od neuspeha usmeriti pozornost v pridobivanje povratnih informacij ter kako spremeniti prepričanje, da nekaj ni mogoče v to, da je mogoče.

Modul 3: Meta programi

Naučili se boste prepoznavati meta programe, kar vam bo pomagalo bolje razumeti sebe in druge. S tem boste dobili boljši vpogled v model sveta ljudi okoli vas.  Identificirali boste svoje meta programe ter ugotovili, kateri in kako vam koristijo oziroma vas morebiti ovirajo pri doseganju želenih rezultatov.

Modul 4: Strategije in primeri modeliranja

Naučili se boste, kaj so strategije, kakšna je njihova vloga v zemljevidu sveta in kakšni so pogosti odzivi pri strategijah. Spoznali boste strategije za učenje, motivacijo, odločitve, za biti prepričan ter napredne strategije.

Modul 5: Prepričanja

Spoznali boste, kaj so prepričanja, kako nastanejo, kako delujejo, kakšne so njihove lastnosti. Naučili se boste identificirati prepričanja in spremeniti omejujoča prepričanja ter odpraviti ovire.

Modul 6: Vrednote

Spoznali boste, kaj je tisto, kar vpliva na to, kaj in na kakšen način dosegamo v življenju. Naučili se boste, kako ugotavljate vrednote, jih razvrstite v zaporedje (hierarhijo) in kako le-to spreminjate. Naučili se boste tudi, katere vrednote ne spreminjamo in zakaj ne.

Modul 7: Hipnoza

Poglobili boste hipnotične tehnike in indukcije v hipnozo. Naučili se boste, kako tudi v vsakdanjem življenju uporabiti dodatne jezikovne vzorce Miltonovega modela jezika, kako spremljati in voditi sogovornika (klienta) in kako narediti avtomatsko regresijo. Nadgradili boste znanje o časovni črti in njeni uporabnosti pri spreminjanju notranjega sveta.

Modul 8: Metafore & zgodbe

Spoznali boste, kako uporabne so zgodbe in metafore za doseganje sprememb in rezultatov pri sebi in pri drugih. Naučili se boste razlike med izomorfičnimi in homomorfičnimi metaforami in kdaj katere uporabiti. Prav tako se boste naučili zgraditi zgodbe ter jih pripovedovati na način, da z njimi dosežete želene spremembe pri sogovornikih.

Modul 9: Integracija

Spoznali boste, kako popačimo čas in kako je lahko to koristno v določenih situacijah. Naučili se boste, kako z napredno uporabo podmodalnosti dosegati spremembe pri sebi in drugih ter kako združiti delčke, kadar pride do konflikta v notranjem svetu. Prav tako boste vso znanje, pridobljeno skozi module, integrirali in ga aplicirali na različna področja v svojem življenju.

Termini in potek NLP Mojstra Praktika:

ONLINE TEČAJ:

Tečaj obsega 9 online modulov v spletni učilnici, ki jih prejemate postopoma.

+ BONUS V ŽIVO:

4-dnevna delavnica v živo v Ljubljani.

  • 16. september 2024, od 10.30 do 18.30
  • 17. september 2024, od 9.00 do 17.30
  • 18. september 2024, od 9.00 do 17.30
  • 19. september 2024, od 9.00 do 17.30

+ 2 ZOOM SREČANJI V ŽIVO

Vso znanje in veščine NLP Mojstra Praktika boste prejeli v sproščenem in varnem okolju s pravšnjo mero humorja in zabave znotraj Mastermind družine s poudarkom na tem, da znanja integrirate in ponotranjite ter takoj začnete uporabljati v vašem življenju.

Vaš NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj se nenehno dodatno izobražuje in kot asistent večkrat na leto sodeluje z dr. Richardom Bandlerjem, soustanoviteljem NLP, kar je garancija za vas, da boste neposredno iz vira poleg navedenih dobili čisto sveža, nova znanja NLP.

Postanite član Mastermind družine!

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vsem udeležencem delavnice NLP mojster praktik podarjamo še 6 BONUSOV povsem brezplačno

Prijavite se danes in prejmite 7 bonusov v skupni vrednosti 9000€ + DDV (za vas brezplačno) v podporo vašemu učenju in uspehu. 

BONUS 1

BONUS 1 - OD 0 € DO 1.000.000 €

Vrednost: 500€

Delavnica z naslovom »Od 0 do 1.000.000 EUR« je namenjena posameznikom, ki si želite izboljšati svoj finančni položaj in doseči finančno svobodo. Zasnovana je za tiste, ki želite povečati svoje bogastvo – pa naj bo to cilj 10.000 €, 100.000 €, 1 milijon € ali celo 50 milijonov € – s prilagoditvijo vsebine delavnice, da ustreza vašim osebnim finančnim ciljem.

Na delavnici boste razvijali veščine, ki vključujejo:

  1. Finančno načrtovanje: Razumevanje, kako postaviti finančne cilje in ustvariti praktične načrte za njihovo doseganje.
  2. Ustvarjanje vrednosti: Učenje prepoznavanja in reševanja problemov za druge, kar povečuje vašo sposobnost ustvarjanja dragocenih ponudb.
  3. Miselnost o premoženju: Razvijanje progresivne miselnosti, ki se osredotoča na obilje, privlačnost bogastva in odgovorno upravljanje s premoženjem.
  4. Odločanje: Izboljšanje sposobnosti sprejemanja premišljenih odločitev in preračunanega tveganja, ko gre za finančne naložbe in priložnosti.
  5. Osebna rast: Spodbujanje stalnega učenja in osebnega razvoja kot sredstva za povečanje lastne vrednosti in zaslužka.

Ob koncu delavnice boste razumeli pomen ustvarjanja vrednosti namesto osredotočanja le na denar. Imeli orodja in znanje za začetek svoje poti proti finančni svobodi. Izboljšali boste svojo sposobnost ustvarjanja vrednosti, monetizacije svojih veščin in učinkovite uporabe strategij za eksponentno rast vašega bogastva.

BONUS 2

NLP IN AVTENTIČNI VODJA

Vrednost: 500€

Delavnica NLP in avtentični vodja je namenjena vsem, ki ste trenutno v vodilnih vlogah, ali tistim, ki si želite postati vodje, ne glede na vaš uradni naziv ali položaj v organizaciji. Cilj delavnice je vzgojiti novo generacijo vodij, ki niso učinkoviti le v svojih formalnih vlogah, ampak tudi pozitivno vplivajo na svoje ekipe in sodelavce.

Spoznali boste kako je mogoče temeljna načela NLP uporabiti pri vodenju, da bi povečali svojo pristnost. Poglobili se boste v tehnike za boljše samozavedanje, komunikacijske strategije, čustveno inteligenco ter kako spodbuditi okolje rasti in navdiha. Poudarek je na pomenu poštenosti, pristnosti in transparentnosti pri vodenju.

Ob koncu delavnice boste izboljšali veščine, kot so aktivno poslušanje, empatična komunikacija, postavljanje ciljev ter sposobnost motiviranja in vodenja svojih ekip k skupnim ciljem. Natančneje, pridobili boste znanje o tehnikah NLP, kot so sidranje, vizualizacija, preoblikovanje, kalibracija in učinkovita uporaba jezika za transformativno vodenje.

Svoje novo znanje boste lahko uporabili za izboljšanje svojega stila vodenja, zaradi česar boste bolj odmevni in učinkoviti voditelji. To vključuje zmožnost navdihovanja in pozitivnega vpliva nase in na vaše ekipe, izboljšanje timske dinamike in doseganje boljših rezultatov v skladu z vrednotami in vizijo organizacije. Poleg tega boste opremljeni z orodji za poučevanje in mentorstvo drugim, s čimer boste razširili vpliv avtentičnega vodenja na svojem delovnem mestu.

BONUS 3

MOŠKI VS. ŽENSKE - ODPRAVITE BLOKADE

Vrednost: 500€

Ta delavnica je namenjena tako moškim kot ženskam, ki želite premagati ovire v svojih partnerskih odnosih. Dobrodošla je tudi za vse, ki želite izboljšati svoje medosebne veščine in ta načela uporabiti pri drugih vrstah odnosov, kot so odnosi s sodelavci ali družinskimi člani. Cilj delavnice je, da vas opolnomoči, da okrepite svoja obstoječa partnerstva ali vas pripravi na vstop v novo partnersko razmerja z boljšim razumevanjem, drugačno osnovo ali svežim pogledom.

Na delavnici boste spoznali:

Veščine, ki jih boste izboljšali, vključujejo:

Ob koncu delavnice boste bolj opremljeni za ustvarjanje bolj zdravih in izpolnjujočih odnosov. Nova znanja in veščine boste lahko uporabili za oblikovanje močnejših čustvenih vezi, komuniciranje z večjo empatijo in spodbujanje občutka partnerstva, kjer se oba posameznika počutita cenjena in spoštovana. Ne glede na to, ali gre za romantična razmerja ali druga področja življenja, lahko ta načela vodijo do bolj harmoničnih interakcij in bolj izpopolnjujočega osebnega popotovanja.

BONUS 4

63 MODELOV ODLIČNOSTI

Vrednost: 500€

Z našimi študenti smo modelirali 63 uspešnih ljudi na različnih področjih z vsega sveta, kot so Steve Jobs, Bill Gates, Mati Tereza, itd. in v angleškem jeziku zbrali njihove strategije, pravila in nasvete za uspeh. Za vsakega od njih boste dobili:

BONUS 5

Zaprta FB Mastermind skupina

Vrednost: 1997 €

Posebna Facebook skupina namenjena zgolj in samo udeležencem Certificiranega in licenciranega NLP Mojstra Praktika. V skupini boste lahko sodelovali z ostalimi sošolci, postavljali vprašanja, delili vaše izkušnje …

BONUS 6

3 coaching klici v živo, online

Vrednost: 1997 €

Namen tega bonusa je, da bom spremljal vaše delo, komentiral vaš napredek, vam pomagal z ovirami in omejitvami, z nasveti itd. Torej vsa coaching online srečanja so namenjena temu, da vas motiviram, spodbujam, svetujem, pomagam. Na teh coaching klicih tudi vadimo hipnozo v živo (online) in delamo na vaših konkretnih primerih.

BONUS 7

DELAVNICA NLP MOJSTER V ŽIVO

4-dnevna delavnica v živo, v vrednosti 3297 €

4-dnevna delavnica v živo v Ljubljani.

Vse to (in še veliko več) boste izvedeli na delavnici NLP Mojster Praktik, ki jo izvaja dr. Aleksander Šinigoj. NLP Mojster Praktik vam bo pomagal, da boste tehnike NLP Praktika obnovili, nadgradili in dejansko začeli uporabljati v praksi, za doseganje svojih ciljev.

Izkoristite to priložnost in se še danes podajte na pot vašega uspeha.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.

[wpforms id=”3126″]

Naslednja delavnica z začetkom septembra 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pogosta vprašanja in odgovori

Osebna rast je mentalni in čustveni razvoj, ki nam kot posameznikom omogoča živeti polno življenje.

Osebna rast je tesno povezana s spremembami. Ker se spremembi tako radi izogibamo, dokler ni nujna, se je koristno večkrat vprašati, koliko bo prijetna, varna cona udobja še udobna čez leto, dve ali čez pet let. Iskren odgovor vam bo morda pomagal ugotoviti, ali nista cena odlašanja in dolgoročno tveganje, ki ga to odlašanje povzroča, vendarle previsoka. Tako boste lažje sprejeli odločitev, da se podate v »boj«.

Potovanje osebne rasti lahko začnete s pomočjo branja knjig ali udeležbe na tečajih kot je naprimer NLP Praktik.

Motivacijo za osebno rast morate odkriti v sebi. Nihče ne more na to potovanje namesto vas. Verjetno poznate znani citat Marka Twaina, ki hrabri: »Čez dvajset let boste bolj razočarani zaradi tistih stvari, ki jih niste naredili, kot zaradi tistih, ki ste jih.« Zakaj bi tvegali, če veste, da vam bo nekoč žal?

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X